20 вагітних рівнянок - учасниці "Пузатої мами - 2018"

У 10 сезоні проекту«Пузата мама-2018» братиме участь 20 вагітних. Загалом, за 7 років участь у "Пузаті мамі" взяли більше 200 матусь.

За словами організатора проекту Оксани Кравець, цьогоріч більше 70 рівненських вагітних подали свої анкети.

- Така кількість матусь - це показник того, що наші заняття та заходи реально допомагають вагітним у підготовці до усіх випробувань материнства. Погодьтесь, адже поряд з гарними картинками, є недоспані ночі, брудні підгузники, відсутність відпочинку та сну. Доволі часто самі батьки виявляються не готовими до різних ситуацій, особливо тоді, коли вагітність є першою. Саме тому знання фахівців "Пузатої мами" та цілодобова підтримка наших вагітних і є цією самою запорукою щасливого материнства.

Нагадаємо, що проект триватиме майже три місяці, а закінчиться фінальною вечіркою у жовтні. Покликання та мета «Пузатої мами» - пропагувати здорове і щасливе батьківство. Відтак, усі вагітні учасниці конкурсу вкотре доведуть усім, що вагітність - це період яскравих емоцій, нових знайомств та неймовірних змін!

Вагітних навчатимуть найкращі фахівці Рівного у сфері народження та виховання діток, які проведуть для них різноманітні корисні тренінги, зустрічі,майстер-класи. Також вони побачать місцеві пологові будинки, отримають безцінний досвід  й знайомства. 

Слідкувати за проектом «Пузата мама-2018» можна у офіційних спільнотах конкурсу у соцмережах: Пузата мама у Інстаграм та Пузата мама у ФБ.

Контакти організаторів: 0979674391 Оксана КРАВЕЦЬ 

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у:

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Данилова, фахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point", аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

Читайте також