21 листопада - День ангела Михайла: щирі привітання своїми словами (+картинки)

Михайло – строгий, серйозний і розважливий чоловік. Це ім’я дуже популярне і використовується не тільки в Україні, а й інших країнах. Сьогодні, 21 листопада, настав Михайлів день. А значить, це чудовий привід привітати всіх чоловіків з таким ім'ям із днем ангела і сказати їм найкращі слова побажань. Ми підготували для вас красиві, милі, добрі вітання з іменинами і днем ангела Михайлу. 

***

У День ангела хочу побажати, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі у всіх твоїх справах – домашніх і робочих, щоб усі твої починання були втілені в життя, щоб тобі завжди супроводжувалась удача, процвітання і успіх.

***

Мишко, нехай щомиті в життя буде наповнене радістю, щастям, успіхами. Бажаю тобі доброти, сміливості, удачі. Крокуй впевнено вперед і знай, що кожна мета – досяжна.

***

З іменинами тебе, Мішаня. Нехай Ангел хранитель завжди тебе оберігає. Бажаю тобі щастя, успіхів і всього самого найкращого. Будь щасливий!

***

Сьогодні у тебе День Ангела. Приймай мої поздоровлення. Я бажаю тобі міцного здоров’я, багато сил і енергії, море радості і океан фінансового благополуччя. Нехай твоє життя буде казковим. Я бажаю тобі не сидіти на місці, багато подорожувати, знайомитися з новими людьми і розкривати нові грані нашого, на перший погляд простого, але і такого складного життя. Зі святом!

***

З Днем ангела, Михайло! Бажаю удачі, везіння, радості, чудес, чарівних миттєвостей, успіхів у роботі та особистому житті. Нехай збудуться всі добрі бажання, і нехай печалі навіть близько не підходять до твого життя, заодно обходячи і твоїх близьких далекої дорогою.

Читайте також