22 травня - День травневого Миколи: гарні привітання зі святом

фото - ілюстративне/відкриті джерела

День Миколи весняного щороку відзначають 22 травня. Це також день ангела чоловіків на ім’я Микола, які народилися навесні.

22-го травня за новим стилем (за старим 9 травня) у церковних календарях відзначається як день перенесення мощей Святого Миколая Чудотворця з Лікії до італійського міста Бар. Микола Чудотворець — популярний святий. В народі він має кілька назв: Микола, Микола літній, Нікола Святитель, літній день, Святий Миколай, Микола з теплом, травний день, Миколай Чудотворець, теплий день.

Гарною прикметою цього дня є дощ. В народі кажуть: Якщо на Миколу весняного йде дощ, буде влітку гарне жито.

Привітання з Днем Миколи:

Щиро вітаємо Вас із Днем Миколи весняного. Сердечно бажаємо Вам, шановні, здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Щастя, добра та злагоди Вам і вашій родині!

***

Щиро вітаємо вас з Днем Миколи Чудотворця – одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. Нехай добрий Святий принесе щастя у вашій родині.

***

День Святого Миколая — священе свято, день, коли варто забути про всі невдачі і неприємності і згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно. Будьте щасливі, зі святом!

***

Нехай Микола Літьній  завжди тебе оберігає і допомагає тобі в усіх твоїх справах – домашніх і робочих! Щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжувала удача, процвітання і успіх.

***

Вітає з Днем Миколи Літнього. Нехай в твоєму житті все складається так, як ти того бажаєш! Нехай всі твої найзаповітніші мрії збуваються, а радість і позитив завжди переповнюють твою душу! Найголовніше – будь здоровий, сильний та енергійний! Бажаю тобі кар’єрних злетів, нових досягнень і фінансового благополуччя!

***

У Миколи нині свято,

Друзів прибуло багато.

Квіти є і подарунки,

І обійми, й поцілунки.

Але головне у тому,

Щоб й надалі цьому дому

Посміхалась Доля щиро,

Щоб жили Надія й Віра,

І Любов, розправив крила,

Кожне серце тут зігріла.

***

Хай добрий Ангел береже повік

Вогонь зорі, що долею зоветься.

Життя, неначе вишитий рушник,

Багрянцем калиновим усміхнеться.

Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,

Нехай здійсняться тисячі бажань,

Щоб доля дарувала тільки щастя,

Ні грама бід, ні капельки страждань.

Будьте завжди гарними і молодими,

Бажанами, добрими і простими.

Зажди усміхненими і милими,

Зажди коханими і єдиними.

Читайте також