24 серпня - День Незалежності України: привітання у віршах та прозі

У вівторок, 24 серпня, Україна відзначає 30-ту річницю своєї Незалежності. У цей день українці вітають один одного з головним державним святом. Привітайте і ви своїх рідних та друзів! До вашої уваги красиві привітання у віршах та прозі на українській мові.

Привітання у віршах:

З національним святом українського народу –
Днем незалежності – ми щиро Вас вітаємо!
Благополуччя, щастя, радості, натхнення,
Добра, здоров’я й злагоди бажаємо.
Нехай це свято Вам наснаги додає,
В майбутнє краще доля стежку прокладе.

***

У кожнім роді - незборима міць,
А купно всі ми - моноліт держави.
Ми не загинемо в борні,
Бо нині всі за волю встали.

***

Любіть Україну у сні й наяву,
Вишневу свою Україну,
Красу її, вічно живу і нову,
І мову її солов'їну.

***

У кожнім роді - незборима міць,
А купно всі ми - моноліт держави.
Ми не загинемо в борні,
Бо нині всі за волю встали.

***

Любіть Україну у сні й наяву,
Вишневу свою Україну,
Красу її, вічно живу і нову,
І мову її солов'їну.

***

Україно моя співуча,
Ніжна нене, колиска добра!
Я люблю твої древнії кручі,
Буйну зелень на схилах Дніпра.
Ти одвічна — у пісні, у слові,
В думах сивого кобзаря,
Україно моя казкова,
Наше серце для тебе співа.
Живи, Україно! Живи для краси,
Для сили, для правди, для волі!
Співай, Україно, як рідні ліси,
Як вітер в широкому полі.

***

Гляньте, друзі, сонце грає,
Мужньо в душу лине.
Будь могутня, Україно.
Вічна! Незборима!

Привітання у прозі:

Сьогодні, в день Незалежності України, Бажаємо вам Взаєморозуміння, злагоди та успіхів у справах для благо нашої Батьківщини. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, дружнім теплом і новими здобутками. Нехай ці досягнення стануть міцними цеглинками в будівництві міцної держави, якою зможуть пишатися наші діти.

***

Не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення, скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне важливо: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. Зі святом вас! Слава Україні!

***

Вітаю з загальнонаціональним святом – Днем Незалежності України! З тих пір, як була проголошена незалежність, наша країна пройшла кілька етапів духовного оновлення, відтворюючи патріотизм, традиціїі духовність нашого народу. Хотілося б, щоб з кожним роком це свято додавало всім нам наснаги і впевненості в нашому майбутньому. Бажаю миру і злагоди у ваших родинах, міцного здоров’я, щастя і благополуччя.

***

Велика Україна завжди була щедрою, багатою і доброю країною. Сьогоднішній день – велике свято незалежності нашої Батьківщини. Сьогодні вона святкує свій успіх, свої небувалі досягнення! Ми раді побажати нашій країні не розгубити спадщину своїх предків, залишатися без змін чистою і світлою землею. Добра тобі, наша улюблена Україно!

***

У цей світлий день ми святкуємо незалежність нашої улюбленої України. Ми безмежно вдячні нашій великій країні за її турботу, любов і великі дари природи. Ми ніколи не забудемо своє коріння і мудрість наших предків. Ми обіцяємо зробити все, щоб наша Батьківщина розвивалася, процвітала і ставала кращою з кожним днем! Ми любимо тебе, наша велика країна!

***

У День Незалежності України, це важливе свято для всієї нашої країни і кожного громадянина, бажаємо вам благополуччя, родинного щастя, міцного здоров’я, мирного неба над головою, сил і впевненості у світлому майбутньому нашої улюбленої України! Нехай вам щастить!

Читайте також