350 тисяч гривень повернуть до бюджету Рівного

ЗА ВТРУЧАННЯ ПРОКУРАТУРИ ДО БЮДЖЕТУ М. РІВНЕ НАДІЙДЕ МАЙЖЕ 350 ТИС. ГРН. Повідомляє Прокуратура Рівненської області.

Прокуратурою Рівненської області забезпечено участь у розгляді господарським судом області позову місцевої прокуратури про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю майже 350 тис. грн збитків у формі упущеної вигоди. 

Так, прокурори з’ясували, що Управління державної-будівельної інспекції у Рівненській області зареєструвало декларацію замовника будівництва про готовність до експлуатації об’єкта нерухомості, розташованого в обласному центрі на вул.Дубенській. Водночас замовник будівництва-товариство з обмеженою відповідальністю, порушуючи вимоги містобудівного законодавства, не уклав з міською радою договір щодо пайової участі у розвитку інфраструктури м.Рівне, відповідно коштів пайової участі у сумі 350 тис. грн до місцевого бюджету не сплатив.

У зв’язку з цим Рівненська місцева прокуратура в інтересах міської ради пред’явила позов про стягнення із забудовника збитків у формі упущеної вигоди на зазначену суму, який у квітні цього року судом задоволено. 

Таким чином, завдяки втручанню органів прокуратури Рівненської області до бюджету м.Рівне надійде майже 350 тис грн, які будуть спрямовані на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури обласного центру.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області

Читайте також