4 знаки Зодіаку, які люблять жалітися

Ви, напевно, знаєте таких людей: вони постійно пишуть повні скорботи і відчаю пости в соціальних мережах, щоб їх, бідненьких, пошкодували і підбадьорили. При зустрічі – буквально засипають вас розповідями про невдачливості, вічні проблеми і нещастя.

Річ у тому, що всі вони і раді б не скаржитися, та не можуть: під такими зірками народилися. Хтось може подумати, що вони шукають співчуття, «натискаючи на жалість». Але справа в іншому: такі люди дійсно бачать все виключно в похмурому світлі, тому постійно страждають. А ось страждати мовчки – не вміють і не можуть: вони хочуть, щоб про це дізнався весь світ!

Отже, народжені під цими 4 знаками Зодіаку постійно розповідають історії «Ой, горе мені» в Інтернеті, і реальному житті:

Риби

Представники цього знака Зодіаку, здається, знають рецепт, як впасти в депресію з приводу і без. Основний їхній «коник» – це самопожертва. Оскільки вони емпатичні і співчувають іншим людям, то очікують такого ж ставлення натомість. Однак наш світ – прагматичний і раціональний, так що в більшості випадків вони тільки розчаровуються і засмучуються. Проте – не можуть втриматися і продовжують жертвувати собою заради інших. Природно – описуючи це в найяскравіших фарбах і волаючи до жалості до власної персони.

Рак

У народжених під цим знаком Зодіаку не надто висока самооцінка, але при цьому вони – дуже егоцентричні. Раки примхливі, схильні до рефлексій, що нерідко призводить до неабиякої депресії. Що прикро – вона рукотворна: самі придумали – самі сумують.

Більш того, Рак потребує постійної уваги, яку буквально «вибиває» з інших за допомогою жалісних історій про свою «сумну долю».

Терези

Представники цього знака можуть бути досить примхливими, іноді – навіть нарцисичними. Їм необхідна увага, цілком і повністю. Якщо ви хоч трохи відволіклися – відразу ж починають «тиснути» на жалість. Їхній улюблений метод – зобразити глибоку образу і зробити це якомога більш публічно. Благо є соціальні мережі – є де «розвернутися».

Діва

Як правило, народженим під цим знаком Зодіаку просто подобається скаржитися на все і вся. У своєму нескінченному прагненні до досконалості вони завжди шукають підтвердження того, що цей світ і люди в ньому – лише привід для чергової печалі і розчарування.

Вже така Діва: вона як ніхто вміє зробити з мухи слона і помітити кожну ямку на дорозі.

Оригінал

Читайте також