40-річний чоловік може потрапити за грати на 10 років через збут метадону

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

За результатами процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури працівниками Варашського відділу поліції ГУНП в Рівненській області 20.03.2020 викрито та припинено протиправну діяльність 40-річного жителя м. Вараш, який з метою власного матеріального збагачення незаконно збував на території міста наркотичний засіб – метадон.

Так, сьогодні правоохоронцями після документування факту збуту наркотичних засобів правопорушником, вказану особу затримано в порядку  ст. 208 КПК України на місці вчинення злочину, а під час його особистого огляду виявлено та вилучено таблетку метадону, а також грошові кошти, отримані від цієї незаконної діяльності.

В ході санкціонованого обшуку за місцем проживання цієї особи слідчим виявлено та вилучено 100 таблеток метадону.

На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, триває. Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру за даним фактом вчинення злочину та обрання запобіжного заходу.

Довідково: за вчинення інкримінованого злочину особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Пресслужба прокуратури Рівненської області

Читайте також