5 чоловіків або один і на все життя? Скільки разів виходять заміж жінки різних знаків Зодіаку

Фото - ілюстративне

Всі люди різні, але є деякі загальні риси, які притаманні представникам того чи іншого знака зодіаку. Сьогодні поговоримо про те, наскільки серйозно жінки різних знаків відносяться до офіційного шлюбу. Зрозуміло, це не означає, що абсолютно всі жінки Овни, наприклад, закохуються один раз і на все життя, мова, скоріше, піде про загальні тенденції.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Коли Овни перебувають у відносинах, вони вкладають в них все. Для них вступити в шлюб - це знайти ту людину, з якою вони бачать себе все життя. Коли вони закохуються, це любов назавжди. Представниці цього знаку - пристрасні романтики, які мріють не стільки про весілля, скільки про те, щоб щоранку прокидатися і бачити любов всього свого життя. Найчастіше вони виходять заміж один раз, тому що не схильні поспішати в справах сердечних.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Тельці - безнадійні романтики, і деякі представниці цього знака можуть закохуватися в нову людину кожен божий день. Проте вони відчувають різницю між такою тимчасовою закоханістю і глибоким почуттям, яке змушує будувати плани на спільне життя з певною людиною. Таке може трапитися з ними двічі або тричі.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Коли справа стосується любові, Близнюки перетворюються в маленьких дітей. Практично в будь-якій ситуації вони здатні бути розбірливими та послідовним у своєму виборі, але любов - виняток. Деякі представниці знака можуть виходить заміж і по чотири рази за своє життя, але зазвичай приймають розставання як природний процес і не переживають з цього приводу, з радістю відкриваючи серце для нових відносин.

Рак (21 червня - 22 липня)

Раки з дитинства мріють про день, коли зустрінуть свою справжню любов, а цінності сім'ї та шлюбу для них - головне в житті. Однак часто це прагнення скоріше створити новий осередок суспільства змушує їх поспішати і робити неправильний вибір. Якщо після першого невдалого досвіду представниці знака зроблять правильні висновки, то другий раз точно виявиться вдалим.

Лев (23 липня - 22 серпня)

В молодості Леви переконані в тому, що не готові виходити заміж і народжувати дітей, і схильні насолоджуватися численними романами, часто швидкоплинними. Шлюб в молодому віці, коли вони занадто схильні до імпульсивних дій і цінують свою свободу, дійсно не найкраща ідея. По-справжньому вони закохуються і виходять заміж лише раз або два в житті і в досить зрілому віці.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Для Дів любов - це перш за все відданість і відповідальність. Рішення вступити в шлюб вони приймають усвідомлено і в кризові періоди воліють боротися за свій союз, тому найчастіше виходять заміж тільки один раз. Для них важливо залишатися вірним тому, кому вони себе присвятили, тому якщо справа і доходить до розлучення, то, як правило, не з їхньої ініціативи.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Представниці цього знаку частіше за інших помиляються в любові, тому зазвичай одним заміжжям в їхньому житті не обходиться. Деякі Терези можуть виходити заміж і до п'яти разів. Любов для них - процес навчання, і, щоб домогтися успіхів, вони повинні навчитися робити висновки і не повторювати помилок.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Представниці цього знаку - особливо пристрасні натури, схильні мати кілька яскравих любовних історій протягом життя. Це той тип дівчат, які можуть втекти в рагс прямо з вечірки з новим знайомим, як в романтичних комедіях. Драми в їх відносинах завжди багато, і не кожен союз витримує таке загострення пристрастей, тому одним шлюбом в їхньому житті не обходиться ніколи, але найбільш розумні Скорпіони домагаються успіху з другої спроби.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці поважають сімейні цінності, але часто не визнають такі формальності, як офіційне укладання шлюбу, і рідко вважають заміжжя своїм життєвим пріоритетом. Якщо вони і виходять заміж, то тільки один раз, в усвідомленому віці і з усією відповідальністю.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козероги звикли спиратися на консервативні цінності, але все ж кар'єра для них на першому місці. У той час, коли інші закохуються і роблять помилки, представниці цього знака займаються саморозвитком і реалізуються в професії. Коли вони досягають успіху, то з усією відповідальністю переходять до пошуку партнера, з яким раз і назавжди зможуть створити міцний сімейний союз.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Представниці цього знаку не бачать ніякої втрати в тому, щоб зовсім не виходити заміж. Особиста свобода для них понад усе, а узи шлюбу - порожня формальність і непотрібний штамп. Закохуватися і розходитися для них - нормальний життєвий досвід, вони не чекають від кожних відносин любові до гробу, але дивним чином саме цей легкий підхід забезпечує їм міцні відносини на все життя, тому якщо вони і виходять заміж, то раз і назавжди.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби з юних років мріють про заміжжя і історії вічної любові, як в казці. Проте вони рідко досягають успіху з першого і навіть з другого разу. Справа в тому, що їх романтична натура і багата фантазія змушують з разу в раз бачити в образі свого партнера ідеал, який вони самі собі придумали. Коли стає очевидно, що перед ними не той самий принц на білому коні, а звичайна людина з вадами, відносини починають тріщати по швах.

Читайте також