9 років ARTmodels: 9 відомих та невідомих фактів про компанію (ФОТО)

Сьогодні, 31 серпня, своє День народження відзначає наш постійний партнер та друг - широко відома не лише у Рівному, а й далеко за її межами компанія «ARTmodels». Наш портал з самого початку своєї діяльності інформаційно співпрацює з цією компанією та підтримує їхні заходи та починання, адже усі вони – унікальні, стильні, цікаві, трендові та завжди незабутні, а тому не долучитися до них - просто неможливо!

У цей день колектив порталу «РівнеМедіа» щиро вітає компанію «ARTmodels» та особисто її керівника Оксану Ігас з 9-річчям діяльності в галузі краси, моди та гармонії. Бажаємо усьому колективу, який, до слова, щороку збільшується все новими креативними людьми, наснаги та процвітання, невичерпної енергії, успіхів у всіх ідеях та починаннях та втілення найсміливіших планів і мрій, не зупинятись на досягнутому, йти лише вперед, підкорювати нові вершини, продовжувати завойовувати нові ринки, нові серця та нові горизонти. Бажаємо, щоб набутий цінний досвід та високі результати роботи з кожним роком зростали, з'являлися нові масштабні проекти та нові надійні партнери. Нехай новий аркуш вашого корпоративного життя принесе усім лише найкращі враження, а черговий рік проходить під покровом щастя, любові та безмірного успіху!

Відтак, з нагоди свята хочемо розповісти нашим читачам про 9 відомих та невідомих фактів про компанію «ARTmodels.ua»:

1. У не такому далекому 2009-му Оксана Ігас заснувала спочатку Школу моделей, де вирішили навчати дівчат всебічно розвивати свою зовнішню та внутрішню красу. Заручилися підтримкою столичного коледжу моделей, адаптували усе під наше рідне місто, набрали дві групи вихованців і почали рух вперед. Того року, подорожуючи Україною, переймали досвід, шукали партнерів, гідно представляли Рівне, завойовували корони і відзнаки. «То була суцільна ейфорія і бажання зрозуміти у чому секрет успіху наших колег», - каже очільниця компанії «ARTmodels».

Відкриття Школи моделей

Сьогодні Школа багата навчальними програмами і талановитими педагогами виключно завдяки талановитим дітям, а ще завдяки безмежній любові до того, що роблять у компанії, а ще.. А ще тому, що гармонійне поєднання зовнішньої та внутрішньої краси у процесі розвитку і досі залишається головним пріоритетом компанії.

Перший парад

2. У 2010-му колектив «ARTmodels» дозволив собі називати себе Агентством. Адже вони вже виростили своїх власних моделей. І знаєте: більшість перших випускниць не тільки досі прекрасно виглядають, а ще працюють і взаємодіють разом з компанією. «Хоча, коли говорити абсолютно чесно, увесь цей час робота Агентства ARTmodels швидше нагадує роботу продюсерського центру і коли нас представляють як Агентство моделей ARTmodels, ще й пишуть із помилками, я посміхаюся і запитую: а що Ви знаєте про ARTmodels? Що для Вас означають ці, до речі, 9 (і нам сьогодні 9 років) літер??? Бо, коли ми придумували назву, то вкладали у неї значно ширший зміст: «ART» – мистецький та «models» – взірець. Так от. Той, хто знає про нас більше, розуміє про що я», - пояснює Оксана Ігас.

Перший випускний дітей

Перший дорослий випуский і перший подіум

3. 2011-ий рік у компанії «ARTmodels» був наднасичений подіями. І хоча події супроводжували команду у всьому і завжди, одна з них стала абсолютно унікальною сторінкою у їхньому портфоліо. То була організація великого офіційного відкриття культурно-археологічного комплексу «Пересопниця» з нагоди відзначення 450-ої річниці з дня написання Пересопницького Євангелія. Досвід роботи із протокольною службою Президента України, 10 маршрутів, кілька варіантів сценаріїв, неймовірна взаємодія фахівців. «Просто супер. І додати нічого. Класно, що це було у нашому житті», - пригадують у «ARTmodels».

Перший офіційний івент

4. У 2012-му компанія отримала подвійну відзнаку «Гордість міста» та «Зірка Рівного» в особі красуні-випускниці Іванни Горщар, яка, представляючи Рівне та Україну на Міжнародному конкурсі, виборола титул І Віце-міс серед представниць понад 60 країн світу. Це - досі найвища нагорода у скарбничці «ARTmodels».

 

Перші перемоги

Перша Бурштинова корона

Перша перемога на Міс Західна Україна

Перше ГРАН-ПРІ

5. 2013-ий у компанії запам'ятався переїздом. Оксана Ігас каже - нелегко було наважитися на цей крок. «Але наше розміщення зараз – то однозначно наша перевага. MANHATTAN city hall знаходиться у самісінькому центрі міста. Зупинки міського транспорту майже з порогу. Із наших вікон – прекрасний краєвид. Тут можна смачно пообідати, заняття по столовому етикету провести, відвідати майстер-клас із фітнесу чи просто гарно ввечері відпочити. І, що найголовніше, у нас прекрасні навчальні аудиторії», - розповідає Оксана.

Перша промофотосесія

6. У 2014-му у «ARTmodels» відзначали перший ювілей. І то був традиційно гарний і затишний родинний вечір. Зі своїми родзинками і сюрпризами. А ще саме до 5-ти річчя після вимушеної перерви компанія видала спеціальний випуск журналу. За кілька місяців після цього вони не тільки повернулися до виходу один раз на три місяці, а ще продовжили-започаткували бомбезну традицію: проводити презентації кожного нового випуску журналу у форматі Благодійного вечора для дорослих та Благодійного свята для дітей.

Перший журнал

7. 2015-го у життя нашого міста і компанії «ARTmodels» увірвалася мрія про Народний Клуб, і вони почали співпрацювати з «Вересом». Взаємодія була різною і тривала два роки. Ці два роки, майже два… увесь колектив вірив у мрію і спільними зусиллями із гравцями, тренерським штабом, адміністрацією, вболівальниками, спеціальними службами та артистами створювали неймовірне #СвятоФУТБОЛУ у Рівному. «Не знаю, яка саме церемонія перед матчем запам'яталася Вам найбільше, але точно знаю, що за ці два роки ми навчили не тільки поважати передматчеве шоу, але й чекати його».

8. У 2016-му правильно буде згадати найулюбленіший проект компанії «ARTmodels» – родинний фестиваль краси і талантів «Перлинка Рівного». А також початок тісної співпраці з маестро Андре ТАНом. Тут важливо зауважити одну деталь: мало зробити один раз, недостатньо просто розпочати щось, потрібно мати у собі велике БАЖАННЯ робити це постійно, втілювати системно, реалізовувати із енергією, запалом, креативом і любов'ю знову і знову.

 

9. 2017-го відбувся XV ЮВІЛЕЙНИЙ сезон Першої у Рівному модної події FASHION TIME – шість днів неймовірного шаленства і виклику для усієї команди «ARTmodels», Староволинські вечорниці, а потім стилізований віночок українських обрядів «Благослови, мати. Молода» та нове свято в українському календарі – День традиційного костюма... І у 2017-му у «ARTmodels» зрозуміли, що потрібні зміни і організували справжнісіньке перезавантаження. Експеримент був вдалий, виправданий і потрібний. Сьогодні у них крута модульна програма навчання для дітей віком від 5 до 15 років і безліч спецкурсів.

Перший Fashion Time

«А у 2018-му ми вкотре збагнули, що усе робимо правильно. Наша найбільша цінність – то є наші люди. Педагоги, які йдуть в ногу з часом, діти, які прагнуть змін, батьки, які довіряють, партнери, які допомагають, і наші рідні, які підтримують. Це так важливо сьогодні: дозволити собі бути собою! Дозволити своїй дитині йти її власним шляхом! Дати можливість дорослому повірити у свій талант! Спровокувати один одного до дії у напрямку кращого себе! Кожна людина - надталановита! Ми не тільки знаємо це, ми уміємо розкривати таланти і об'єднувати талановитих людей! І у цьому наша найбільша цінність! Будемо раді зустрічі з Вами на території краси, гармонії і добра – компанії ARTmodels. У нас починається новий неймовірний 10 ювілейний сезон!», - радіє керівник компанії Оксана Ігас.

Перша рекламна фотосесія

Перший Ukrainian Fashion Week

Тож, з Днем народження, ARTmodels!!! До нових злетів!!!

Перший Модельний Форум і вперше на обкладинці

Читайте також