Адвент-календар - тренд зимових свят 2021: який краще обрати?

Ілюстративне фото

На зимові свята прийнято дарувати подарунки своїм рідним та друзям. Не завжди знаходяться оригінальні ідеї, як порадувати близьких людей. У такому випадку чудовим плдарунком стане адвент-календар.

Такі календарі, наповнені подарунками-сюрпризами, популярні вже кілька років. Особливістю цього презенту є те, що наповнення - секрет як для отримувача, так і для дарувальника.

Календар розрахований на місяць - кожному дню відповідає один відділ, у якому заховано подарунок. Родзинка саме в тому, щоб відкривати по одній ланці щодня. 

Класичним варіантом адвент-календаря є шоколадний - наповнений цукерками різних видів. Якщо Ви хочете спробувати придбати подарунок, але не ризикуєте витрачати великі кошти, то цей варіант чудово підійде.

Часто бренди косметики випускають тематичні адвент-календарі зі своєю продукцією. При купівлі такого календаря із декоративною чи доглядовою косметикою варто пам`ятати, що не всі продукти підійдуть для типу та кольору шкіри.

Ювелірні адвент-календарі також користуються популярністю. Відповідно до бренду виробів встановлюється і ціна таких подарунків. Зазвичай у таких боксах пропонують не лише прикраси - сережки, браслети та підвіски, а й приємні дрібнички - брелки, листівки та предмети із маркуванням виробника.

Календар парфумів - варіант для найбільш ризикованих покупців. Серед 31 презенту, звісно, знайдуться аромати, які підійдуть саме Вам. Однак, частина подарунків все ж стануть вантажем у косметичці. Це зумовлено тим, що бренд пропонуватиме кардинально різні продукти зі специфічними характеристиками.

Читайте також