Активісти та волонтери “Рівне Разом” досягли мети – у місті врегулюють роботу дитячих садочків

Сьогодні міська комісія ТЕБ і НС дозволила у Рівному відновити роботу дитячих садочків. Поки що у тестовому режимі працюватиме по одній групі. 

Голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян привітав із перемогою громадських активістів та батьків. Також він закликав чиновників організувати дотримання всіх вимог для збереження життя і здоров’я дітей та працівників закладів.

«Вітаю зі спільною перемогою! Місцеві чиновники дослухалися до наших звернень. Активісти та волонтери ГО «Рівне Разом» досягли основної мети, аби влада почала діяти! Сьогодні Комісія ТЕБ і НС прийняла довгоочікуване рішення нагальної проблеми, з якою стикнулися тисячі рівнян, - каже пан Шакирзян. - Сподіваюсь, що чиновники зуміють організувати дотримання всіх вимог для збереження життя і здоров’я дітей та працівників закладів».

Нагадаємо, щоб у місті знову запрацювали дошкільні заклади, батьки й волонтери громадської організації «Рівне Разом» навіть їздили у Міністерство освіти і науки. Там пообіцяли звернутись до обласної комісії, аби врегулювати це питання. Як результат – із 20 липня дітлахи Рівного знову підуть у садочки.

Читайте також