Активісти вимагають повернути пільговий проїзд: Віктор Шакирзян передав вимогу міському голові

Уже більше чотирьох місяців у Рівному пасажири не можуть скористатися пільговим проїздом у громадському транспорті міста. Це чи не єдиний обласний центр у Західній Україні, де пенсіонери та інші малозабезпечені категорії змушені сплачувати повну вартість за проїзд.

Відновити справедливість взялась громадська організація "Рівне Разом". Активісти на минулому тижні розпочали збір підписів серед рівнян і як результат - понад 5 тисяч містян підписали звернення. Відповідну вимогу з підписами рівнян сьогодні, 6 серпня, представники та голова організації Віктор Шакирзян передали міському голові Рівного. 

Вони вимагають, аби питання відновлення пільгового проїзду у громадському транспорті міста винесли на найближче засідання комісії ТЕБ і НС.

"Сьогодні ми передали нашу вимогу до міських чиновників щодо відновлення пільгового проїзду у місті Рівному. До нас постійно звертаються пільговики,  які не мають можливості сплачувати за проїзд в умовах карантину. Ми вимагаємо від місцевої влади нарешті прийняти рішення і відновити законне право пенсіонерів, людей з інвалідністю та інших незахищених категорій”, - розповів Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян запевнив, що разом із активістами ГО “Рівне Разом” і надалі  контролюватимуть дії місцевої  влади та захищатимуть інтереси рівнян.

До слова, можливість пільгового проїзду скасували ще на початку карантину. Так зробили і інші міста, але згодом Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Хмельницький, Львів і Чернівці повернули пільгове перевезення.

Читайте також