Активісти закликають американських власників заводу на Рівненщині відремонтувати аварійну стіну

Активісти надіслали і оприлюднили відкритий лист співвласниці контрольного пакету акцій ПАТ «Рівнесільмаш» ЛорейнМакМахон.

У ньому закликають американську керівницю заводу відремонтувати фасад одного з корпусів «Рівнесільмашу», розташованого на вулиці Богдана Хмельницького поблизу селищної ради, невпинна руйнація якого становить небезпеку для перехожих.

«Впродовж останніх двох років до мене, як до політика та громадського активіста, регулярно звертаються мешканці Квасилова, яких непокоїть зовнішній стан одного з корпусів заводу ПАТ «Рівнесільмаш», підприємства, контрольний пакет акцій якого належить Вашій родині.

Мова йде про приміщення, яке знаходиться в самому центрі Квасилова, неподалік від адмінприміщення селищної ради по вулиці Богдана Хмельницького. Ця споруда вже багато років не ремонтувалася і нині знаходиться в напівзруйнованому стані. Своїм непривабливим зовнішнім виглядом вона псує враження від нашого селище.

Крім того, зі стін згаданої будівлі регулярно сиплеться штукатурка, цегла та скло, що становить серйозну загрозу життю та здоров’ю пішоходів. Відповідно, тротуаром зі сторони корпусу ПАТ «Рівнесільмаш» пройти проблематично, тож люди змушені ходити проїжджою частиною, знову ризикуючи.

Від імені мешканців Квасилова вже неодноразово зверталися з цією проблемою до Квасилівської селищної ради, Рівненської райдержадміністрації та Рівненської обласної ради, однак жодної відповіді ми так і не отримали.

У зв’язку із вище зазначеним, просимо Вас як власника контрольного пакету акцій ПАТ «Рівнесільмаш» провести капітальний ремонт аварійного корпусу заводу для того, щоб він набув сучасного привабливого вигляду та став безпечним для пішоходів», - йдеться у зверненні.

Читайте також