Аматорська баскетбольна ліга у Рівному набирає обертів

Матчем БК “Лавісс” – БК “Здолбунів”, який розпочнеться сьогодні, 23 жовтня о 19:00 в Спорткомплексі НУВГП стартує третій тур вже шістнадцятого Чемпіонату Аматорської баскетбольної ліги Рівненщини.

Цьогоріч участь у змаганнях беруть дев’ять команд, серед яких старожили БК “AMP-Basket”, БК “Baltic House”, БК “Сарни”, БК “Водник-НУВГП”, “ОСДЮШОР”, БК “Лавісс” та БК “Здолбунів”, а також два новачки. Серед яких дублюючий склад БК “Рівне” та БК “Growlers”.

Команди вже відіграли два тури, по дві перемоги в своєму активі мають БК “Лавісс” та БК “Водник-НУВГП”.

Ігри традиційно відбуватимуться щотижня у будні дні. Так кожен тур відкриватиметься у вівторок о 19:00 в Спорткомплексі НУВГП, у середу о 20:00 одна гра проходитиме в Спорткомплексі РЕТК, що на вулиці Литовській, а завершуватиметься ігровий тиждень двома четверговими поєдинками, які також відбуватимуться у Спорткомплексі НУВГП починаючи з 19:00.

На першому етапі змагань команди гратимуть між собою кожен з кожним у два кола. Потім краща вісімка за олімпійським принципом гратиме плей-офф кожен раунд до двох перемог однієї з команд. Чемпіонат завершиться великим фіналом та матчем за третє місце. Також, нагадаємо, що Аматорська баскетбольна ліга Рівненщини є групою “Центр” Чемпіонату області з баскетболу. Обидва фіналісти АБЛ отримують право грати у “Фіналі чотирьох” обласного чемпіонату.

Нагадаємо, що з цього сезону в усіх матчів Чемпіонату АБЛ ведеться онлайн статистика ігор. Слідкувати за текстовими онлайнами ігор, персональними показниками гравців, складами команд тощо можна на сайті Федерації Баскетболу України!

Разом з тим, Аматорська баскетбольна ліга Рівненщини з цього сезону активно співпрацюватиме з Баскетбольним клубом “Рівне” в напрямку популяризації цього виду спорту та аматорського баскетболу в регіоні.

Зокрема, відеотрансляції матчів АБЛ, які відбуватимуться у Спорткомплексі НУВГП у вівторок та четвер окрім сайту будуть показані на Офіційній сторінці БК “Рівне” у соцмережі Фейсбук.

Уся інформація про Чемпіонат буде знаходитися за адресою ABL.BCRIVNE.COM

Незмінним залишається канал АБЛ у YOUTUBE, де публікуватимуться усі відзняті та протрансльовані ігри.

Читайте також