АТОвця, на якого міський голова Рівного подав до суду, затримали

Одного із присутніх на сесії Рівнеради 30-го січня "атовців", які звинувачували мера Рівного в розкраданні землі, затримали у Мукачеві під час поліцейської спецоперації. Про це повідомляє UA:Суспільне.

Нагадаємо, що тоді власник землі на Тиннівській, 28 звинуватив пана Хомка в хабарництві. Учасник бойових дій разом зі своїми побратимами закидали міському голові Рівного, що частина земельної ділянки за цією адресою була передана в оренду незаконно. Між сторонами виник конфлікт і міський голова заявив, що буде судитися з «атовцем» за подібні звинувачення.

Володимир Хомко розповів Суспільному, що доведе цю справу до кінця і змусить наклепника заплатити «пристойну» суму коштів.

"На одного із головних, який там бігав з папером, я подав у суд. Інші – були не з Рівного, це гастролери, яких замовляють. Одного з них вже затримали у Мукачеві", - розповів пан Хомко.

Ігор Смоляр тримає плакат на сесії міської ради, фото - UA:Рівне

Стало відомо, що 7 лютого у Мукачеві внаслідок стрілянини було поранено двох чоловіків. МВС відправило до міста спецпризначенців поліції та Національної гвардії. Під час спецоперації для затримання членів злочинного угрупування і було затримано Ігоря Смоляра – чоловіка, який стояв із плакатом на сесії Рівнеради.

Читайте також