Бачили у різних місцях: убивцю 21-річної рівнянки досі не знайшли

Поліція Рівненщини продовжує пошукову операцію зі встановлення місця перебування 27-річного здолбунівчанина Миколи Алексюка. Чоловіка підозрюють у вбивстві 21-річної Юлії Сокаль, яка зникла безвісти більше місяця тому.

Правоохоронці проводять орієнтування населення у Рівному, Здолбунові та прилеглих районах: розклеюють фотографії підозрюваного на стовпах, у магазинах, на ринках, щоб люди допомогли встановити місцезнаходження зловмисника.

– До нас неодноразово надходять повідомлення про те, що бачили в тому чи іншому місці цю особу, але на даний час підтвердити інформацію і затримати підозрюваного у вбивстві не вдалося, – повідомив заступник начальника Рівненського районного відділення поліції Іван Теліга.

У поліції також прокоментували інформацію про те, що Микола Алексюк раніше переслідував дівчину, а батьки через це зверталися до правоохоронців.

– У нас є три таких зафіксовані факти. Але там ситуація неоднозначна, тому що батьки зверталися, а сама дівчина не мала претензій до даної особи. Тому говорити про те, що працівники поліції спрацювали неправомірно – я б не спішив. Вона є повнолітньою особою і може сама вирішуватися з ким спілкуватися. Тому на той час не було підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань по заявах батьків, – розповів Іван Теліга.

До пошуків підозрюваного у вбивстві 21-річної рівнянки залучили також поліцейських з інших областей, а також представників громадських формувань.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Миколи Алексюка, негайно повідомляйте за номерами телефонів: (0352) 2-23-25, 096-34-64-157 або 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про підозрюваного у вбивстві молодої рівнянки?

Читайте також