Багатодітна мама з Рівного просить врятувати доньку від інвалідного візка

Допомоги на реабілітаційне лікування потребують двоє дітей: 19-річна Діана і 7-річний Давид Блащуки. Із проханням про допомогу в редакцію "Рівне Медіа" звернулася мама діток Оксана Блащук:

"Діана захворіла (виявили і встановили діагноз) в 2014 році: спіноцеребелярна мозочкова атаксія (атрофія мозочку). Почало косити око, порушується координація рухів, затягується мовлення, часто стала падати. Під час лікування і реабілітацій стан значно покращується, але приходить період часу після лікування (місяць) і знову погіршення. Тому проходимо процедури, введення медикаментів, їздимо на реабілітації з перервою у три тижні, або місяць часу. Лікуємо і проходимо реабілітаційне лікування як в клініках України, так і вже двіччі були в Італії ( у 2016-2017 р.)"

Батько дітей Михайло Блащук має таку ж хворобу, тому вже 7 років прикутий до інвалідного візка. Разом родина виховує трьох дітей. Молодший син Давид переніс парез обличчя. Через ускладнення у хлопчика слабкий імунітет. Діти потребують реабілітації в клініці відновного лікування, вартість якого майже 59 тисяч гривень.

 

Двоє дітей Михайла та Оксани створюють картини. Кошти, виручені з продажу, йдуть на лікування дітей.

"Щоб рятувати Діанку від інвалідного візка, до творчості Настуні приєднався разом зі своїм мистецтвом і семирічний Давидик. Разом з Настею вони творять диво для сташої сестрички! Давид не лише талановита дитина, а надзвичайно щедрий, щирий, з відкритою душею, сповненої добра і милосердя! Дуже хотілося б, щоб його картини придбала людина, не лише допомагаючи на лікування нашій донечці, а й з прийняттям тієї любові, яка вилучається із цих Давидових творінь", - зазначає Оксана Блащук.

Переглянути роботи дітей можна на сторінці Оксани Блащук у Фейсбук.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк 5167 9851 0008 4490 Оксана Блащук

Читайте також