Басейн у Костополі - будують (ФОТО)

Швидкими темпами проводиться будівництво плавального басейну дитячо-юнацької спортивної школи. Погодні умови сприяють тому, що будівельні роботи проводяться і у зимовий період. На даний час завершено фундаментні роботи, укладання теплотраси, зростають стіни будівлі, проводиться армування ванн, повідомили у Костопільській райраді.

Будівля Центру культури та дозвілля по провулку Артилерійському, 5а, загальною площею 758 кв. метрів, була передана Костопільській дитячо-юнацькій спортивній школі (рішення Костопільської районної ради №604 від 15.08. 2014 року), що стало першим кроком до початку будівництва басейну.


Наступним кроком районних депутатів було прийняття рішення про виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивно-оздоровчого басейну, загальна кошторисна вартість якого складає 45 936, 915 тис. грн. Пізніше з районного бюджету було виділено 1 723 тис. грн. для початку будівельних робіт.

Проект також фінансується із Державного фонду регіонального розвитку.  На даний час, загалом, виділено та освоєно 17 373,00 грн.

На січневій сесії районної ради передбачено виділення коштів у сумі 500 тис. грн. на співфінансування будівництва фізкультурно-оздоровчого басейну на базі Костопільської ДЮСШ, адже даний проєкт увійшов до 13 проєктів Рівненщини, які цього року мають отримати фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, додали в райраді.

Читайте також