Били, кусали та розбили телефон: на Рівненщині лікарка з матір`ю напала на жінку

На Рівненщині мати та її лікарка побили жінку, яка сиділа у авто. Про це йдеться у Єдиному реєстрі судових рішень. 

Як зазначається у вироку суду, 7 червня 2020 року лікарка-хірургиня Володимирецької багатопрофільної лікарні та її матір біля магазину "Зустріч" у селі Сопачів колишнього Володимирецького району напали на жінку, що сиділа у авто. 

Потерпіла разом із чоловіком приїхали до магазину. Після чого чоловік пішов, а жінка залишилась в авто. До неї підбігла лікарка разом із матір'ю та почала її наносити удари по обличчю та голові, виривати волосся та кусати. Окрім цього, під час конфлікту вони дістали з машини iPhone та розбили його об бордюр. До жінок підбіг чоловік, який їх розборонив. Потерпіла змушена була звернутись за медичною допомогою. У неї діагностували легкі тілесні ушкодження. 

Потерпіла у суді просила відшкодувати їй матеріальний збиток в сумі 1 504 грн. за лікування, 10 862 грн втраченого заробітку, 80 000 грн моральної шкоди, а також 12 524 грн. за розбитий телефон. 

Суд визнав двох обвинувачених винними в умисному легкому тілесному ушкодженню та призначив по 850 гривень штрафу. Також вони повинні сплатити 1503 гривні матеріальної та 5000 моральної компенсації. 

 

 

Читайте також