Біля Басового Кута в Рівному хочуть створити спортивний комплекс

Максим Волович разом із Андрієм Муляренком подали на Громадський бюджет Рівного проект, який передбачає встановлення сучасного мультифункціонального спортивного комплексу європейського зразка. Як зазначають автори, він потрібен для того, аби створити молоді та жителям в цілому місті широкі можливості для ведення активного і здорового способу життя.

«Вуличний спорт є одним з основних елементів здорового способу життя в Європі. Проте, розвиток такого напрямку передбачає наявність якісної та сучасної матеріальної бази, яка станом на сьогодні відсутня в деяких мікрорайонах та місцях масового відпочинку нашого міста. Ми пропонуємо встановлення сучасного мульфункціонального комплексу європейського зразка, який стане твердим підґрунтям для оздоровлення рівнян та популяризації активного способу життя, а також забезпечить рівний доступ до занять спортом молоді з різний районів нашого міста», - пояснюють автори.

Також додають, що проект повністю відповідає «Програмі соціально-економічного розвитку міста Рівного на 2015-2019 роки», а саме пункту про «Збереження фізичного здоров'я громадян», де одним з пріоритетних напрямків зазначено «забезпечення умов для занять фізичною культурою і спортом за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення». 

Якщо ж за проект проголосують,  після впровадження кожен рівнянин зможе вільно скористатися його результатами, а саме активно та корисно проводити своє дозвілля, як з дітьми чи друзями, так і самостійно.
 

Читайте також