Біля Рівненського діагностичного центру встановлять нову скульптуру

http://oblrada.rv.ua

«Бути батьками – найбільше щастя, яке Господь дав людям. Але сьогодні кожна третя українська пара має проблеми з вагітністю, виношуванням та народження малечі, тому на базі Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В. Поліщука працюють відділення, які допомагають з вирішенням таких проблем, - зазначив головний лікар центру Роман Шустик. – Маємо слова подяки від сотень людей, серед яких і наші постійні благодійники. Саме вони, запропонували зробити подарунок всім рівнянам та допомогти з опорядженням скверу біля діагностичного центру, де ми нещодавно встановили нові лавки».

Він зауважив, що є пропозиція не тільки впорядкувати сквер, а й встановити оригінальну ковану скульптуру присвячену темі батьківства.

«Хочеться, щоб нова скульптура стала не тільки символом, а й талісманом для молодих пар, які планують стати батьками, дарувала здоров’я та вдачу» - наголосив очільник діагностичного центру.

Роман Шустик звернувся до всіх друзів у соціальній мережі Фейсбук, аби допомогли з ідеями, як має виглядати дана скульптура. Отож, якщо маєте пропозиції – долучайтеся до обговорення.

Пізніше буде організована зустріч у центрі, де і розглянуть усі ідеї щодо нової окраси закладу.

За інформацією прес-служби Рівненської облради

Читайте також