Біля Рівного 8-річний хлопчик катався на санчатах і в`їхав у маршрутку

О 16:42 на лінію "103" надійшов виклик про те, що у селі Білів Рівненського району, без нагляду дорослих, малолітня дитина з‘їжджаючи з гірки на санчатах зіткнулася з маршруткою.

На виклик виїхала лікарська бригада Клеванської підстанції екстреної медичної допомоги. На місці події на снігу лежав хлопчик. Він був у свідомості. Скаржився на біль у спині. Про це інформують у Рівненському обласному центрі екстреної медичної допомоги. 

Відомо, що 8-річний хлопчик з‘їжджав з гірки та виїхав на проїжджу частину, там і зіткнувся з маршруткою.

«На щастя, хлопчик в‘їхав у бокову частину маршрутки, а не проїхав під...», - розповіла старша лікарка оперативно-диспетчерської служби центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Любов Волинець.

Бригада екстреної медичної допомоги помістила дитину на твердий щит, зафіксували шийний відділ хребта за допомогою шийного комірця, вкрили термоковдрою. Ймовірно у хлопчика закрита черепно-мозкова травма, струс мозку і травма хребта.

На місце події прибула мати. Разом з нею бригада швидкої доставили потерпілого до спеціалізованого нейрохірургічного відділення Рівненської центральної міської лікарні для подальшого обстеження.

Читайте також