Біля Рівного батьки вийдуть на мітинг на місце смертельної ДТП - вимагають встановити світлофор

У селищі Клевань Рівненського району завтра батьки учнів місцевого ліцею вийдуть на мітинг до місця нещодавньої смертельної аварії.

Тут, 3 грудня на неврегульованому пішохідному переході автівка збила 8-річного хлопчика. Дитина навчалась у ліцеї, неподалік якого сталась ДТП. На жаль, хлопчик помер від отриманих травм.

Членкиня батьківського комітету пані Ірина розповіла, що відсутність світлофору на тій ділянці дороги турбує громаду вже давно.

"Батьки просто бояться за життя своїх дітей. Неодноразово директорка школи зверталась до Укравтодору та до місцевого керівництва ОТГ, щоб там зробили світлофор. Але їй приходять лише відмови. Це відбувається кілька років підряд. Наразі, після такої трагедії, батьки мовчати не можуть. Нещодавно прийшла знову відмова. Якщо немає трьох смертельних ДТП на цьому участку дороги, то вони не мають ніяких підстав ставити світлофор. Ми з батьками вирішили вийти і відстоювати свої права", - повідомила пані Ірина.

За її словами,на мітинг зголосилось наразі кілька батьків.

"Також буде мама загиблого хлопчика. Я теж буду присутня - я у батьківському комітеті, цей хлопчик вчився у нашому класі. Діти всі шоковані і бояться йти в школу. Якщо наше прохання знову ігноруватимуть, то ми підемо на те, щоб перекривати рух траси. Всі налаштовані рішуче", - додала жінка.

Мітинг відбудеться у Клевані біля ліцею о 10 годині. 

 

Читайте також