Бив, душив і намагався виволокти з автомобіля: у Рівному на парковці чоловік напав на жінку за кермом

Це трапилося у Рівному ще 31 березня близько 22 години, коли на 35-річну водійку прямо за кермом напав незнайомий їй чоловік.

Як повідомляють в управлінні патрульної поліції, в той момент рівнянка саме виїжджала на власному автомобілі з парковки на вулиці Гетьмана Виговського. Тоді до автівки несподівано підбіг незнайомець і нахабно відчинив водійські двері. Він наказував водійці вийти з авто, втім, коли та відмовилася, почав силоміць виштовхувати її з машини, але не зміг, бо жінка була пристебнута ременем безпеки. Тоді він почав бити жінку, копати її ногами та навіть душити.

З переляку жертва почала кричати. Це почув охоронець парковки і втрутився в ситуацію. Коли нападник відволікся на нього, жінка на авто різко рушила і втекла, а коли від'їхала вже на безпечну відстань, викликала поліцію, детально описавши свого нападника і місце, де це сталося.

 

Патрульні Віталій Черняк та Олександр Ящук швидко прибули на виклик і одразу впізнали зловмисника за описом жінки. Під час його затримання чоловік поводився неадекватно, мав явні ознаки наркотичного сп'яніння, нецензурно висловлювався, шарпав копів за одяг і навіть зірвав та зламав одному з поліцейських кріплення нагрудної бодікамери.

Нападником виявився 31-річний житель Миколаївщини. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали досудове розслідування за ч.2 ст. 245 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Читайте також