Бізнес-спільнота Рівненщини поповнила бюджет країни на понад 1,5 мільярда гривень

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Як повідомили в ГУ ДПС у Рівненській області, за два місяці поточного року  від платників податків області до зведеного бюджету країни надійшло 1 мільярд 564 млн. гривень  податків і зборів, що на 19,5 відсотків, або на 255 млн. гривень більше, ніж сплачено у відповідному періоді минулого року.

При цьому  до державної казни  надійшло майже 617 млн. грн., що на 112 млн. грн. більше, ніж у минулому році. Відповідно місцеві бюджети отримали  932,5 млн. грн.,  перевищення минулорічних надходжень  склало 139,8 млн. гривень.

«Позитивна тенденція щодо підвищення рівня сплати податків залишається визначальною щодо більшості податкових платежів, які адмініструють органи ДПС, як результат плідної співпраці податкової  служби Рівненської області з сумлінними платниками податків. Нашим пріоритетним завданням залишається, перш за все, якісне обслуговування платників податків та створення комфортних умов ведення бізнесу в області. Дякуємо представникам бізнесу за відповідальне ставлення до сплати податків», - зазначив в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненські області Віталій Чуй.

Читайте також