БК "Рівне" представив спонсорів на наступний сезон

фото - Фейсбук

Напередодні старту нового сезону керівництво Баскетбольний клуб "Рівне" презентувало нових спонсорів команди, а також подякувало всім тим, хто підтримує клуб від моменту його заснування, повідомляє спільнота Баскетбольний клуб "Рівне".

Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук висловив вдячність обласній та міській владі, а також компаніям-партнерам, які повірили у відродження баскетболу в Рівному. Нагадаємо, жіноча команда в дебютному сезоні виборола «бронзу» Суперліги, а чоловіки потрапили в четвірку найкращих Вищої ліги. Виконання поставлених керівництвом завдань в новому сезоні було б неможливим без залучення фінансової підтримки. Хоч левова частка бюджету клубу формується завдяки бюджетним коштам міста та області, але завжди приємно, коли компанія однодумців розширюється завдяки фінансово-успішним людям, які розуміють і не на словах, а на ділі допомагають в відродженні та становленні баскетболу у Рівному.

З цього сезону до колективу підтримки БК "Рівне" долучилися такі відомі бренди, як мережа магазинів "КТС", інтернет-магазин "Slam City", а також виробник високоякісних металопластикових конструкцій "Epsilon" та клесівський кар'єр нерудних копалин "ТехноБуд". Керівництво та представників вищезгаданих компаній представили інший партнерам та спонсорам БК "Рівне", які підтримують клуб з перших днів існування - це компанії "AutoPlus", "Spele", "Полісся-Трейд", "PST Ukraine", "Baltic House", "Futbolki.net", "Espresso LAB", "VPM Поліграф", "Gera", "МДЦ Експерт".

Усі партнери та спонсори клубу змогли познайомитись один з одним, а також поспілкуватися в неформальній обстановці. Президент БК "Рівне" Сергій Ліщук кожному з них вручив атрибутику клубу та запрошення на матчі.

Нагадаємо, що вже цими вихідними 6 та 7 жовтня чоловіча команда БК «Рівне» проведе перші матчі нового сезону Вищої ліги. На своєму майданчику підопічні Михайла Переверзія прийматимуть баскетбольний клуб «Старий Луцьк». У суботу поєдинок розпочнеться о 17:00, а в неділю о 13-ій годині.

Більше фото за посиланням.

Читайте також