Бронювання квитків онлайн на маршрут Рівне – Київ

Раніше в будь-якому випадку доводилося відправлятися на вокзал для вибору і покупки квитків за різними напрямками. Сьогодні цей спосіб багато хто практикує, але також один з актуальних способів – це ще і бронювання квитків в режимі онлайн. Нікуди не потрібно від'їжджати, що економить величезну кількість часу, сил і енергії.

Можна вказати маршрут, дізнатися актуальний розклад, уточнити точну вартість і виконати підсумкове бронювання. Наприклад, за напрямом Рівне – Київ тут https://ukrpas.com.ua/uk/bus/rivne-to-kiev є кілька пропозицій. Вони відрізняються перевізником, вартістю і датою виїзду. Подальший вибір можна робити виходячи з особистого бюджету і своїх переваг.

Актуальна інформація по маршруту Рівне – Київ

Це досить актуальний маршрут через його доступність та універсальність. На понеділок 11 жовтня є більше 15-и варіантів на вибір. Відправлення з міста Рівне здійснюється від вокзалу «Центральний». По кожному перевізнику показано кількість вільних місць, а вартість варіюється від 210 до 308 гривень.

Прибуття до Києва на автовокзал «Центральний» або залізничну станцію «Київ» (центральний вокзал). Перевізник «Євроклуб» пропонує відправку о 10:45 і прибуття о 16:00. Компанія «Шалена Черепаха» виїжджає о 5:00 ранку і приїжджає о 10:00. Всього два проміжні пункти. Бажаючі також можуть виїжджати в обід і ввечері. Автобуси ходять практично кожну годину.

Як подивитися розклад і забронювати квитки?

Алгоритм пошуку пропозицій виглядає наступним чином:

  1. Вказівка пункту відправлення і пункту прибуття;
  2. Введення дати і кількості пасажирів;
  3. Відбір оптимальної дати і перевізника;
  4. Введення особистої інформації і промокоду (при його наявності);
  5. Бронювання і оплата.

Сервіс «Укрпас» пропонує тільки послуги бронювання квитків, але ніяк не перевезення. Це зручний агрегатор, що сприяє швидкій організації подорожі або поїздки з робочих питань. Система щодня поповнюється новими перевізниками, а збільшення конкуренції призводить до вигідного ціноутворення для клієнтів.

Вибір найкращого рейсу здійснюється за кількома критеріями: вартість квитка, кількість проміжних зупинок (впливає на термін поїздки), рейтинг перевізника, час прибуття і відправлення. Якщо виникли складнощі у відборі і подальшому бронюванні квитків, тоді слід звернутися за допомогою в службу підтримки для уточнення інформації. Оператори відповідатимуть на питання і нададуть рекомендації щодо тієї чи іншої ситуації.

Читайте також