"Буде апеляція", - мер Рівного відреагував на рішення суду щодо будівництва біля "Сільпо"

Міський голова Рівного Олександр Третяк прокоментував рішення суду, яке призупинило дію наказу головного архітектура про скасування дозволів на будівництво кіосків на вулиці Київській. 

Нагадаємо, перед цим відповідне рішення про скасування дозволів підтимали депутати Рівнеради. Головний архітектор Рівного Дмитро Котляров попереджав про перспективу судової тяганини. Так і сталось. Підприємець Олександр Сачевчич у окружному суді добився призупинення дії наказу головного архітектора. Тим часом будівництво кіосків тривали і далі. 

Тим не менш міський голова Рівного наполягає. що міська влада надалі боротиметься, аби споруди знесли. Раніше Олександр Третяк пригрозив підприємцю демонтажем кіосків, якщо він сам цього не зробить до 18 жовтня. 

За словами міського голови, міськрада подаватиме апеляцію на рішення адмінсуду. 

- Я вважаю, що це будівництво має бути зупинене. Наші рішення наступні - комісія управління архітектури виїхала, видала припис (про демонтаж). Силами самого ж забудовника кіоски мали б бути демонтовані. Але вони пішли в суд, зробили призупинення. Ми будемо далі стояти на тому, аби вони самостійно демонтували. Будемо відштовхуватись від рішення суду. Тобто подальший наш крок - це апеляція, - сказав міський голова. 

Читайте також: "Швидко і легко цього "кіоскового дощу" ми не позбудемося" - головний архітектор Рівного про будівництво на Київській

Читайте також