Будинок на Кавказькій може мати потенційного інвестора

На засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності під головуванням Віталія Бойка за участі першого заступника голови обласної ради Сергія Свисталюка та заступника голови облради Олексія Бучинського члени комісії розглянули низку власних питань. Окремі з них рекомендували винести на наступну сесію обласної ради.

Зокрема, на порядок денний наступного пленарного засідання депутати рекомендували винести питання щодо розгляду Протоколу №3 засідання робочої групи з вивчення питання використання будівлі за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 32-б, що є спільною власністю територіальних громад області. Йдеться про надання згоди комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської обласної ради на укладання інвестиційного договору з ТОВ «БК Інтер-буд» щодо подальшого використання будівлі та земельної ділянки, які знаходяться за вищезгаданою адресою.

Крім того, депутати розглянуть питання про звернення державної установи «Рівненський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» щодо встановлення на 2018 рік орендної плати в розмірі 1 гривня за оренду приміщення площею 671,7 кв. м. у вищому комунальному навчальному закладі «Дубенський медичний коледж» Рівненської обласної ради.

А також комісія рекомендувала винести на наступну сесію звернення обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» щодо звільнення від сплати 30% від надходжень орендної плати до обласного бюджету. 

Прес-служба Рівненської обласної ради

Читайте також