Будівельне сміття: міський голова Рівного прокоментував незаконну забудову

Міський голова Рівного Олександр Третяк прокоментував ситуацію із незаконною прибудовою на вулиці Соборній, 16 поблизу закладу "Глобус". Нагадаємо, сьогодні робітники розпочали демонтаж тимчасових конструкцій.

"Широкого резонансу набуло питання, яке стосується Соборної, 16. Мова йде про демонтаж тимчасових конструкцій, які виникли на землях Рівненської міської ради без відповідних дозволів, - каже міський голова. - Вчора всіма членами виконкому, окрім двох, які утрималися, було прийняте рішення про демонтаж цих конструкцій, а якщо точніше, то будівельного сміття. Ми називаємо це так.

Він додав, що в місті планують боротись із хаотичним розміщенням конструкцій та випрацюють положення про літні майданчики. 

Моя принципова позиція та моєї команди, виконкому - у нашому місці має бути наведений абсолютний лад у питанні хаотичних розміщень тимчасових конструкцій. Мене не цікавить як це відбувалося раніше. Зараз у нас ситуація категорична. У нас буде опрацьовано положення про літні майданчики", - зазначив Олександтр Третяк.

Читайте також