"Був впевнений, що він неживий": мешканець Рівного розповів, як врятував рибалку з озера у Гідропарку

У Рівному днями у Гідропарку ледь не потонув рибалка - на допомогу прийшов перехожий, який кинувся у воду. На щастя, чоловіка вдалося врятувати.

Як повідомляє "Радіо Трек", своїм порятунком рибалка завдячує рівнянину Тадеушу. Рятівник працює б'юті-майстром. Того вечора вони з дружиною катались на велосипедах. За його словами, під час прогулянки він побачив натовп біля води. Люди галасували, але пірнати за чоловіком не поспішали. 

"Рятувати треба, але ніхто з цих людей не наважився. І я їх розумію, бо всі живі люди і хочуть жити, а це ризик. Це ж треба, щоб так сталося - я володію цими навичками, бо я пірнаю та плаваю у будь-яку погоду", - коментує Тадеуш.

 Чоловік розповів, що у воді він нікого не бачив. Вода була каламутна.

"Я на мить замислився, віддав коханій телефон, вона мене ще підштовхнула до порятунку. Каже: «давай, вали». За третім чи четвертим разом я пірнув, він лежав на дні. Хвилини півтори я його шукав. Я знав, що я його знайду, але я реаліст і був впевнений, що він неживий", - зізнається рятівник.

Рятувати людину рівнянину довелося вперше. Однак, чоловік щасливий, що опинився у потрібний час у потрібному місці.

"Він молодець дочекався мене. Потім я дізнався, що його звати Ваня. Коли я його діставав, в нього вже було спотворене обличчя, вивалений язик. Я його обійняв, відштовхнувся ногами від дна і ми винирнули. Глибина орієнтовно 3 метри", - розповів Тадеуш.

Рівнянин зізнається: рятувати людину довелося вперше. Але чоловік щасливий, що він опинився у потрібний час у потрібному місці.

Читайте також