Бюджетне житло на добу у Рівному

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Бюджетне житло, яке можна забронювати на одну ніч, є у кожному місті. Для досвідчених туристів хостел – це друга домівка. Ми зібрали інформацію про п’ять рівненських хостелів, ціни, відгуки та умови проживання.

Хостел – це міні-готель економ-класу. У хостелі можна забронювати як ліжко-місце у загальній кімнаті на 5 і більше людей, так і індивідуальний номер. Прототипи хостелів – придорожні харчевні, які століття тому пропонували невибагливому мандрівнику місце для ночівлі. Саме демократичні ціни роблять хостели популярними серед студентів та  туристів.

За рейтингом сайту Booking.com найпопулярнішим хостелом у Рівному є Full House Hotel & Capsule Hostel. Ретинг згідно цього ресурсу – 9,6, тобто «відмінно».  

Full House Hotel & Capsule Hostel

Розташування – вулиця Київська, 10.

До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації, спільна кухня та безкоштовний Wi-Fi на всій території помешкання. В усіх номерах хостелу є телевізор із плоским екраном і супутниковими каналами, кухня й обідня зона. Серед інших зручностей – плита.

Ціни у хостелі:

  • Двомісний номер із власною ванною – 600 гривень;
  • Ліжко у восьмимісному загальному номері – 170 грн, у шестимісному – 180 грн, у чотиримісному номері – 190 грн.

Відгуки:

Віра, Україна

«Дуже вигідне розміщення - недалеко автовокзал, поряд супермаркет. В хостелі хороша кухня - можна щось собі купити і приготувати».

Станіслав, Україна

«Хороші двоярусні ліжка, є свій власний ключ від дверей (карточка). Є кухня на якій можна приготувати їжу, зал відпочинку де є телевізор і м’які дивани та крісла. Три ванних кімнати, дві туалетних кімнати, чотири умивальники. Все просто супер по такій ціні. 50 м до супермаркету «Вопак». Хороший персонал».

Rivne Hostel

Рейтинг на сайті 9 «Чудово». Хостел розміщений у центрі міста – на вулиці Соборній 19/21. До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi на всій території помешкання, а також спільні кухня та лаунж і пункт обміну валют.

Ціни:

  • Тримісний номер з балконом – 700 гривень;
  • Двомісний номер за ванною – 550 гривень;
  • Ліжко у восьмимісному номері змішаного типу  - 170 гривень;
  • Ліжко у чотиримісному номері - 190 гривень.

Відгуки:

Ксенія, Україна

«Чисто, акуратно, в самому центрі міста. Адміністраторка, яка мене розміщувала, дуже ввічлива і мила дівчина. Тут дають рушник та пригощають чаєм-кавою. Це приємно».

Ангеліна, Україна

«Ставлення адміністрації відмінне.Надзвичайно чисто та акуратно.Усі меблі нові.Чітко поставленні правила проживання в хостелі.Розташування в самому серці м.Рівне.З велим задоволенням рекомендую даний хостел».

Hostel on Dragomanova

Рейтинг 8,6 «Блискуче». Адреса – вул. Драгоманова, 27. Розташований у реконструйованій будівлі біля Гідропарку.

Тут працює цілодобова стійка реєстрації та надається безкоштовний Wi-Fi. Крім того, до послуг гостей закладу платна приватна парковка.

Ціни:

  • Ліжко у десятимісній кімнаті  - 170 гривень;
  • Ліжко у номері на 12 місць – 150 гривень;
  • Двомісний номер – 380 гривень.

Відгуки:

Дарія, Україна

«Розташування зручне. Новобудова з новим ремонтом. Комфортні матраци та подушки у двомісному номері, який зачинявся на ключ. Дуже чисто та охайно. Для загального користування є кухня з холодильником та мікрохвильовкою, посуд».

Вадим, Україна

«Дуже зручно те, що кругом килим, бо на ньому можна сидіти, а також дуже зручне і довге ліжко з ортопедичним матрацом на якому нереально висипаєшся».

Granat

Рейтинг 7,7 «Добре». Розташування – вул. Данила Галицького 2 А. На території помешкання надається безкоштовний Wi-Fi та облаштовано терасу і цілодобову стійку реєстрації. Крім того, до послуг гостей закладу трансфер з/до аеропорту та прокат велосипедів. Варто зауважити, що хостел знаходиться близько да автовокзалу, тому можливі шуми та загазованість.

Ціни:

  • Двохярусне ліжко у загальному номері – 130 гривень;
  • Сімейний номер – від 265 гривень.

Відгуки:

Христина, Україна

«Співвідношення ціна-якість приємно здивувало. Обслуговування чудове».

Чінг, Гонконг

«Дуже милий сімейний хостел, комфортні ліжка, не далеко від автобусної зупинки» (переклад).

Читайте також