Carlsberg випускає лімітований дизайн банки на честь футбольних вболівальників

Спеціально до літнього футбольного сезону бренд компанії Carlsberg Ukraine запускає тематичну лімітовану банку, яка присвячена всім футбольним вболівальникам. Тепер переживати напружені моменти гри, радіти голам і палко вболівати за команду можна ще емоційніше.

Лімітована банка містить класичний смак пільзнеру Carlsberg. І хоч цього року на трибуни потрапило вболівальників менше, аніж зазвичай, кожен поціновувач футболу зможе розділити яскраві емоції в колі друзів: вдома, у барі або у фан-зоні — так, ніби перебуває на стадіоні. Футбольна банка Carlsberg буде доступною в більшості точок продажу в Україні до початку серпня.

Нагадаємо, що бренд Carlsberg є партнером ФК «Ліверпуль». Їхня співпраця є найдовшою у Прем'єр-лізі і триває з 1992 року. Більше про співпрацю можна знайти за посиланням: https://www.carlsberg.com/en/liverpool-fc-by-carlsberg/premier-league-champions-probably/.

Carlsberg Ukraine є частиною Carlsberg Group, однієї із провідних пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. У портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Robert Doms, Baltika, Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Guinness, Seth & Riley's Garage, Warsteiner, Grimbergen та інші. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті carlsbergukraine.com.

*На правах реклами.

Читайте також