Частина квазікільця: у Рівному з Шевченка прибрали ярмарку (ФОТО)

Від учора в Рівному на вулиці Шевченка почали демонтовувати кіоски. Там прибирають ярмарку навколо центрального ринку. Така ж доля, швидше за все, чекатиме на вулицю Пересопницьку.

Ятки, з яких торгували люди, прибрали лише з однієї сторони. Ті, що з доку ринку – залишили, а з боку «Моріону» – забрали.

На звільненій території невдовзі буде облаштовано односторонній рух транспорту, парковку та зелені зони.

Нагадаємо, що це частина квазікільця: з проспекту Миру водії їхатимуть вулицею Шевченка і повертатимуть на Набережну. 

«Іде поетапний процес підготовки до організації дорожнього руху на Шевченка. Іде поступове вивільнення території, щоби, як ми і обіцяли, навести порядок у цій частині нашого міста. Махнути з-за вуха і все одним махом зробити – не можна. Це люди. З людьми потрібно працювати, комунікувати. Відповідно, як і домовлялись, у проміжку 3 місяців ми це питання вирішимо», - сказав Олександр Третяк.

"Радіо Трек" повідомляє, що демонтаж проводили представники ТОВ «Рівненський ринок».

Саме це товариство розробляло концепцію і схему організації дорожнього руху на вулиці Шевченка. Про це повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Іван Фурлет.

Посадовець заявив, що документи розробляли власники ринку самотужки. Згідно з документами, які подали на розгляд міськвиконкому, там буде односторонній рух транспорту, парковка та пішохідні зони.

Фото - Радіо Трек

Однак, коли це буде - поки невідомо.

Читайте також