Чай з медом та корицею: корисний напiй для схуднення

Фото - вiдкритi джерела

Комбінація меду і кориці приносить масу переваг для здоров'я і допомагає боротися із зайвою вагою.

Користь меду і кориці не обмежується схудненням. Разом вони допомагають зміцнити імунітет і травну систему, підтримати здоров'я серця і кісток, шкіри, зубів, волосся.

Мед сам по собі має масу переваг, але ще більший ефект можна отримати від нього в поєднанні з певними продуктами. Наприклад, в комбінації з корицею він дає потужну суміш з вітамінів і мінералів, в тому числі білка, клітковини, цукру. Кориця містить низький рівень жиру, і зі свого боку доповнює корисний коктейль вітамінами A, E, D і K, яких немає в меді.

Удвічі сильніше

Головним секретом цього простого домашнього засобу є поєднання кориці з медом і гарячою водою. Дослідження показують, що вживання кориці і меду може бути корисно для схуднення і боротьби з серцево-судинними захворюваннями.

Кориця регулює рівень цукру в крові і метаболізм глюкози, що робить позитивний вплив на втрату ваги. А в комбінації з позитивним ефектом, який надає мед на спалювання шкідливих для фігури жирів і холестерину, ця суміш може стати потужним аргументом у боротьбі із зайвою вагою.

Рецепт популярного напою з меду і кориці для схуднення

Iнгредієнти:

  • 1 чайна ложка меленої кориці;
  • 1 чайна ложка меду;
  • 150 мл чашка теплої води.

Спосіб приготування:

  1. змішайте корицю з медом в чашці теплої води;
  2. ретельно перемішайте і випийте;
  3. якщо хочете швидше схуднути, мед може вам в цьому допомогти. Спробуйте його з лимоном, корицею або імбиром для більш помітного ефекту.

Читайте також