Через дві рівненських аптеки міська рада звернулась до МВС

Фото - відкриті джерела; Аптека на вулиці Мельника

Щойно депутати Рівненської міської ради прийняли рішення про звернення до Міністерства внутрішніх справ України щодо можливого розповсюдження наркотичних засобів у аптеках Рівного. Особливо бентежить міських обранців діяльність аптек на вулицях Костромській та Мельника. У тексті звернення йдеться:

"Зокрема, впродовж останніх десяти років регулярно виникають конфліктні ситуації навколо аптеки на вулиці Костромська у Рівному. За ці роки було проведено кілька обшуків правоохоронними органами, де було вилучено близько тисячі флаконів кодеїновмісних препаратів без жодних супроводжуючих документів. Поруч з тим, нарікання мешканців викликає аптека, яка знаходиться на вулиці Мельника. Звернення до правоохоронних органів щодо діяльності даного закладу неодноразово надходили від мешканців мікрорайону «Північний», батьківських комітетів шкіл, територію яких засмічують використаними шприцами та флаконами з невідомими речовинами.

Згідно із текстом звернення, така ситуація змушує рівнян хвилюватись за безпеку і здоров'я власних дітей, оскільки “клієнти” даних закладів не соромляться “вживати” наркотичні засоби неподалік даних аптек, незважаючи на те, чи це прибудинкова територія з дитячим майданчиком, чи шкільний стадіон".

Відтак, своїм зверненням просять забезпечити проведення перевірки діяльності аптек міста Рівне на предмет вільного продажу заборонених препаратів.

 

Читайте також