Через війну рівненський "Верес" тимчасово розпустили

Фото з відкритих джерел, ілюстративне.

Клуб української Прем'єр-ліги "Верес" тимчасово розпустив команду через війну Росії проти України. Про це в інтерв'ю порталу FanDay розповів головний тренер команди Юрій Вірт.

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт розповів, що у перші дні вторгнення Росії керівництвом клубу було ухвалено рішення про тимчасовий розпуск команди. Зараз гравці не перебувають у розташуванні клубу.

"24 лютого я ночував вдома, і о п'ятій ранку подзвонили - мені сказали, що росіяни почали бомбардувати наші міста, зокрема Київ. Я одразу поїхав у готель, де ночувала команда. Разом з керівництвом зібралися, поговорили та вирішили тимчасово розпустити команду. Всі футболісти поїхали туди, де їхні сім'ї", - сказав тренер.

"До 24 лютого клуб "Верес" повністю розрахувався з гравцями та тренерським штабом, заборгованості по зарплатам немає. Що стосується подальшого, нам повідомили: поки йде війна, всі ми будемо отримувати символічні зарплати. Централізованих тренувань у нас зараз немає. Як я вже сказав, уся команда роз'їхалася, і кожен футболіст підтримує фізичну форму індивідуально".

Читайте також