Черга на декілька місяців наперед: у Рівному – ажіотаж в автошколах

Сучасний ритм життя вимагає оперативності , тож автомобіль неабияк допомагає зі всім впоратись. З кожним роком кількість транспортних засобів на дорогах Рівного збільшується. Відповідно, більше стає і самих кермувальників. Як виявилось, у місті нині справжній ажіотаж в автошколах – кількість охочих отримати водійське посвідчення категорії «В», якісні знання та оволодіти мистецтвом керування автомобілем доволі велика. Про це свідчить відсутність вільних місць на навчання.

З цим стикнулась рівнянка Лілія. Вона розповіла нашим журналістам, що вже другий місяць чекає початку навчання у одній із автошкіл міста.

«Мені рекомендували «Дукат», тож у червні я звернулась туди, щоб записатись на навчання. Мені сказали, що найближча група на жовтень. Тоді я поцікавилась у ще декількох автошколах, там ситуація не набагато краща. Тож все ж чекаю жовтня, що таки піти навчатись і отримати водійське посвідчення», - зазначила Лілія.

Ми поцікавились у п’яти автошколах Рівного, на який найближчий час можна записатись на навчання для отримання «В» категорії.

Так, у рівненській філії ТОВ «Дукат» наповнення найбільше – нині є вільні місця у найближчу групу, навчання котрої стартує аж у грудні. До того часу все заповнено. Вартує це 8500 гривень.

Вільні місця у групі на навчання з 20-го вересня є у філії «Рівненський державний обласний навчально-курсовий комбінат» УДП Укрінтеравсервіс (автошкола на Відінській). Вартість навчання тут становить 5700 та пальне за ваш кошт.

У двох закладах – Рівненській приватній автошколі (вул. Кавказька) та Автомобільній школі Рівненської обласної організації Всеукраїнської спілки автомобілістів (вул. Пересопницька) є місця у групах на жовтень. Вартість навчання становить 8700 гривень та 6500 плюс до 2500 за пальне відповідно. 

У Рівненській автомобільній школі ТСО України, що на Курчатова, навчання групи, де нині є вільні місця, стартує 2-го листопада. Вартість – 6000 та 70 літрів пального.

Опісля навчання у автошколах на охочих отримати водійське посвідчення ще чекають іспити у Сервісному центрі МВС. 

Читайте також