Чи дезінфікуватимуть банкомати у Рівному та області?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко під час щоденного брифінгу прояснив ситуацію з дезінфекцією банкоматів та терміналів у Рівненській області.

 «Ми звертаємо увагу на це питання. Зокрема, я особисто говорив із керівниками деяких банківських установ області. Було запевнення того, що щогодини дезінфекція відбувається. Розумію, що проконтролювати всі банкомати нам не вдасться, але ми окремо пропишемо це у рішенні нашої комісії ТЕБ і НС з рекомендацією для керівників банків здійснювати вчасну дезінфекцію», - зазначив заступник голови РОДА

Крім того, спікер зазначив, що РОДА планує посприяти введенню норм регулярної обробки банкоматів у місті Рівному та області.

« Керівники банків у цих умовах наполегливо рекомендують переходити на онлайн платежі і користуватися тими можливостями, які дає сучасна банківська система», - наголосив пан Тимошенко.

Раніше ми писали про дезінфекцію банкоматів та терміналів найпоширеніших банківських установ Рівненської області. Детальніше про це Ви можете прочитати тут.

Читайте також