Чи справді у Рівненській міській лікарні не вистачає персоналу та чи переводять людей з інших відділень?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Під час щоденного брифінгу у Рівненській ОДА в.о. начальника управління охорони здоров’я ОДА Олег Вівсянник прокоментував ситуацію із пошуком молодшого медичного персоналу у Рівненській центральній міській лікарні.

Крім того, пан Вівсянник розповів, скільки персоналу числиться в інфекційному відділенні, скільки з них залучені до роботи з коронавірусом, та чи скільки перевели людей з інших відділень.

«Наразі не тільки центральною міською лікарнею, а й Рівненським управлінням охорони здоров’я проводиться системна робота щодо вивчення резервів залучення медичного персоналу у разі масового поступлення пацієнтів до лікувально-профілактичних закладів з метою надання повноцінної якісної медичної допомоги у цілодобовому режимі. Наразі, у центральній міській лікарні працює 23 особи молодшого медичного персоналу. Переведення працівників і залучення до такої роботи здійснюється виключно за згодою пацієнта. У міській лікарні, згідно інформації від управління охорони здоров’я, достатня кількість працівників для надання медичної допомоги», - зазначив  в.о. начальника управління охорони здоров’я ОДА.

Читайте також