Чи справді у Вараші відкриють перукарні та салони краси?

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

Під час щоденного брифінгу перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін прокоментував позицію влади області стосовно відкриття перукарень та салонів краси у Вараші.

«За інформацією, яка надана ОДА, дійсно, 30 квітня місцева комісія Вараської міської ради по ТЕБ і НС прийняла рішення про відкриття даних закладів. Але як орган виконавчої влади області, ми чітко дотримуємося рішень Уряду та головного санітарного лікаря держави по карантинним заходам, які повинні проводитися на всій території Рівненської області. Тому після даного рішення, за яке майже одноголосно проголосувала комісія ТЕБ і НС Вараської міської ради, органами поліція була проведена робота з керівниками таких установ і вони на наступний день були закриті», - зазначив пан Подолін.

Що стосується відкриття перукарень та інших закладів, які є суб’єктами малого та середнього бізнесу, за словами заступника голови РОДА, ці речі будуть розглядатися після 11 травня, якщо держава буде послаблювати карантин і якщо у Рівненській області кількість хворих не буде збільшуватись.

Читайте також