Чи стане "Верес" рівненським, дізнаємося завтра

У мережі Фейсбук в спільноті "ФК "Верес" Рівне" з'явилася інформація про те, що "Верес" повертається додому і, можливо, буде грати на одному зі стадіонів Рівненщини. 

За нашою інформацією, в найближчі дні повинно вирішитися питання «заміни ТОВок». ТОВ «Футбольний клуб Верес-Рівне», якою керує Богдан Копитко буде перейменоване на ФК «Львів». Таким чином ФК «Львів» буде виступати у Прем’єр лізі замість «Вереса». Щодо «Вереса», то ТОВ ФК «Львів» перейде у власніть рівнян і буде носити ім'я рівненського клубу. Таким чином рівняни позбуваються впливу Богдана Копитка та знову стають самостійними, а наступний сезон «Верес» розпочне у Другій лізі. #FCVR57news

Керівництво клубу зараз розглядає декілька варіантів щодо місця проведення домашній матчів. За нашою інформацією, клуб розглядає декілька варіантів у Рівненській області, - йдется у повідомленні. 

Журналісти "РівнеМедіа" вирішили поцікавитися у голови Федерації футболу Рівненської області  Олексія Хахльова, що ж це все означає. Він анонсував, що уся інформація щодо "Вереса" буде завтра на офіційному сайті клубу.  

Читайте також