Чи звільнили директора "Рівнетеплоенерго"?

фото - Фейсбук

Директор "Рівнетеплоенерго" Степан Коропецький не підтвердив, і не спростував інформацію про своє звільнення з посади, пише UA: Рівне. Чоловік зазначив наступне:

"Сьогодні я ще директор, буде офіційна інформація тоді будете її використовувати".

Повідомлення про звільнення керівника сьогодні на своєму сайті оприлюднило "Радіо Трек". За інформацією їхнього джерела, рішення вже прийняли, проте ім'я нового керівника виданню невідоме.

Нагадаємо, що ТОВ "Рівнетеплоенерго" почало працювати у 2009 році, відтоді його очолював Степан Коропецький. Засновником компанії, згідно з даними YouControl, є мешканець Києва Максим Городній.

Жодної офіційної інформації щодо зміни керівника "Рівнетеплоенерго" до міської ради не надходило. Про це нам повідомив радник міського голови Рівного Олександр Джигирей. Він також додав, що це приватна структура, яка не має стосунку до міськради.

Водночас, під час засідання колегії обласної державної адміністрації, директор обласного департаменту житлово-комунального господарства зазначив, що, станом на 20-те жовтня, "Рівнетеплоенерго" є найбільшим в області боржником за спожитий природній газ.

Директор обласного департаменту ЖКГ Володимир Пшеюк:

– Найбільшими боржниками за спожитий природній газ залишаються "Рівнетеплоенерго" - 191 мільйон гривень, "Здолбунівкомуненергія" - 15 мільйонів гривень та Дубнокомуненергія - 11,2 мільйона гривень.

Читайте також