Чистили всю ніч: в управлінні ЖКГ Рівного розповіли про боротьбу зі снігом

Вчорашній сніг не став несподіванкою для комунальників та шляховиків. У вечірній час на вулиці міста виїхало 8 одиниць техніки, пізно ввечері ця кількість збільшилася до десяти. Чистили не лише дороги, але й тротуари. За словами начальника управління ЖКГ Рівненського міськвиконкому Володимира Пилипчука, усі комунальні служби спрацювали на відмінно.

- У нас зараз цілодобовий графік чергування, працюють чотири зміни, які реагують на будь-який сніг або ожеледицю. Ми маємо 15 одиниць техніки в ШЕУ, 3 одиниці залучаємо з КАТП 1728. Якщо і цього не достатньо, тоді залучаємо додаткові сили, - розповів Володимир Пилипчук.

В управлінні житлово-комунального господарства зазначили, що першочергово чистять ті магістралі, де їздять тролейбуси. Пізніше ті вулиці, де курсує інший громадський транспорт, а згодом усі інші.

Комунальну снігоочисну техніку можна побачити на усіх вулицях, які перебувають на балансі міста. У Рівному є кілька нових вулиць, зокрема Каштанова, куди техніка МіськШЕУ та УЖКГ поки що не заїжджає.

До слова, завтра у Рівному очікують нову порцію опадів. В управлінні ЖКГ кажуть, що готові реагувати на сильний сніг.

 

 

Читайте також