"Чистилище" та кладовище для вертольотів: що російські загарбники розповідають родичам про Чорнобаївку

Українська Чорнобаївка обростає новими легендами серед російських загарбників. Вони називають її «чистилищем» для живої сили і кладовищем для військової техніки.

Про це йдеться у нових телефонних розмовах окупантів, які вдалося перехопити СБУ. 

«Наш опорник тут на базі «чистилищем» називають. Він перебуває під постійним обстрілом. До нас люди бояться їздити», - зізнається своїй матері контрактник зс рф, чий підрозділ базується в легендарному селищі.

Він наполегливо називає війну в Україні спецоперацією і намагається переконати в цьому матір. Та жінка, на відміну від більшості росіян, чудово обізнана зі звірствами рашистів на нашій землі і не погоджується із сином.

«Ага, у вас спецоперація, а дітей та дорослих скільки загинуло! Людей загинуло скільки, солдатів скільки загинуло… а тепер спецоперація. Ніфіга собі! Усі розбомбили ви там», - намагається довести вона.

Уже в іншій розмові, з батьком, окупант детальніше описує ситуацію. Зокрема, розповідає, що внаслідок героїчного опору українських захисників окупанти втратили більшість військової техніки: «У нас просто воювати нічим… Нічого у нас, ні техніки, взагалі нічого важкого нема. Усі розбомбили».

Причому він відверто натякає на тупість своїх командирів. «Приїхали до Херсона, на базу, тут взагалі ж*па: цвинтар вертольотів. У нас же як все в армії: все по лінійці, все рівненько, гелікоптери вишикували в один ряд і все, накрило нахрен градами», - бідкається загарбник.

Читайте також