Чого чекати у червні: гороскоп на місяць для усіх знаків Зодіаку

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Червень 2021 — складний місяць, особливо перша декада. Уже від перших днів напруженість буде наростати.

2 червня — серединна точка між затемненнями, день високих вібрацій і неконтрольованих потужних потоків енергій. 5 червня сформується опозиція двох войовничих планет — Марса і Плутона, в глобальних масштабах цей аспект сприяє загостренню військових конфліктів, особливо складні дні для політиків, людей, що наділені владою. У перші 10 днів місяця, частіше ніж зазвичай, трапляються несподівані повороти подій, неприємності (розбирання, скандали, поділ майна або навіть бійки).

Сонячне затемнення 10 червня в знаку Близнят закриє коридор затемнень, і після цього можна очікувати поліпшення ситуацій у всіх сферах життя. Однак, швидко це не відбудеться, тому що до 24 червня — період ретроградного Меркурія, що гальмує розвиток всіх процесів. Увечері 11 червня Марс виходить із знака Рак, де має статус падіння, що сприяло агресивній зовнішній атмосфері.

У другій декаді місяця тримається напружений аспект Сатурна і Урана, що створює складності на державному рівні, також для фінансово-економічної сфери — кризовий період.

У третій декаді червня, фон подій, що відбуваються вже спокійніше, люди стають більш доброзичливими одне до одного, знаходяться компромісні рішення. До кінця червня на міжнародній арені також настає потепління.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Перша половина місяця досить напружена, відчувається втома, може погіршитися стан здоров'я. Однак, у другій половині червня вам вдасться зробити все те, що вдавалося раніше. Ви зможете досягти рівня комфорту, отримати підвищення, повністю себе розкрити і знайти своє місце під Сонцем. Формуються сприятливі обставини, надаються прекрасні можливості для задоволення потреб. Третя декада місяця сприятлива для активних дій і закладання чудового фундаменту на майбутнє.

ТЕЛЕЦЬ

Початок червня — несприятливий період для серйозних робіт і прийняття важливих рішень. Зовнішня агресивна атмосфера сприяє напружено творчої діяльності. Якщо є проблеми в особистих взаєминах, то в 3-й декаді червня ви зможете все виправити, домогтися розташування бажаного партнера. Протягом усього місяця ви особливо привабливі для представників протилежної статі, проте, до 11 червня необережна реакція з вашого боку або з боку партнера може призвести до гучного скандалу.

БЛИЗНЯТА

Сонячне затемнення 10 червня в Близнятах вимагає від вас відповідального підходу до всіх життєвих сфер. Погіршує ситуацію ретроградність вашого управителя — Меркурія, тому ви частіше, ніж представники інших знаків, відчуваєте опір зовнішнього середовища, стикаєтеся з нерозумінням.

Але це гарний час для відпочинку, романтичних зустрічей, відновлення взаємин. У третій декаді червня настає довгоочікуваний спокій, з'являється впевненість у собі, своїх вольових зусиллях, ви здатні домогтися багато чого. Перешкодити вам може різкість у взаєминах, а також підвищена вимогливість до представників протилежної статі.

РАК

Сезон затемнень для вас завжди минає складно, тому що Місяць, ваш управитель, бере пряму участь в цьому явищі. Перші 10 днів будьте обережні, бережіть своє фізичне і психічне здоров'я, зведіть до мінімуму соціальну активність. За можливості відпочиньте, займайтеся самоосвітою або домашніми справами, проте, будьте уважні під час роботи з електричним обладнанням, гострими предметами, тому що великий ризик отримати травму або потрапити в ДТП. Напрацьовуйте дипломатичні навички, це допоможе привернути увагу впливових людей. Третя декада червня сприятлива для пошуку і влаштування на нову роботу, початку довгострокового проєкту.

ЛЕВ

Сонце — управитель Лева. 10 червня відбудеться Сонячне затемнення в знаку Близнят, що матие на вас дуже потужний вплив. Перша декада місяця для вас — це період жорстких трансформацій. Відбувається звільнення від зайвого, завершення якогось життєвого і циклу, за яким буде новий початок. Від 11 червня Марс, планета сили, активності, входить в ваш знак, що посилить ваші лідерські якості, допоможе в досягненні назначеної мети. Третя декада червня — дуже інтенсивна. Скористайтеся цим періодом і зробіть те, на що не вистачало рішучості і впевненості, в попередні місяці.

ДІВА

Меркурій, ваш управитель, в ретрофазі до 24 червня, що значно впливає на якість вашого життя. Може бути присутнім відчуття, що все відбувається як в сповільненому зніманні. Особливо складні перші 10 днів червня — навалюється купа справ, які неможливо виконати, партнери підводять, транспорт затримується, ви спізнюєтеся. Ваші почуття проходять перевірку, і ви можете задуматися про те, чи варто продовжувати наявні взаємини. До кінця місяця можна очікувати упорядкування і стабілізації у всіх життєвих сферах. Події, що відбуваються в червні, нададуть серйозний вплив на довгий період часу.

ТЕРЕЗИ

Ваші почуття загострюються, з'являються страхи і сумніви, гостріше реагуєте на жарти або шпильки на свою адресу, особливо якщо це стосується вашого зовнішнього вигляду. Не квапте події, не провокуйте конфлікти і з'ясування взаємин. Після 10 червня зовнішнє середовище до вас більш доброзичливе, з'являються шанси і можливості добитися уваги симпатичного вам представника протилежної статі, відновити дорогі вам стосунки. Ваша здатність реалізації мети, розумова рухливість значно підвищуються до кінця місяця.

СКОРПІОН

Зовнішній напружений фон подій, провокує тривожність, агресивність, погіршення самопочуття. Бережіть свої ресурси, подбайте вчасно про своє фізичне і психічне здоров'я. Велика ймовірність опинитися учасником будь-якої авантюри або інтриги, про що пізніше будете шкодувати. Кризовий місяць для фінансової сфери, можливі затримки виплат, збитки, втрати. У другій половині червня легше долати перешкоди, але енергійно братися за роботу варто після 23 червня, і тоді до кінця місяця ви зможете вирватися вперед.

СТРІЛЕЦЬ

Не поспішайте, ретельно зважуйте кожне слово і продумуйте всі свої дії, особливо в першій декаді місяця. Головні події червня пов'язані зі сферою комунікацій, навчання, роботи з інформацією, а також найближчими родичами. Не плануйте важливих справ на першу половину місяця, тому що дії ваші, в більшості випадків, виявляться неконструктивними, до того ж, зрозумієте ви це значно пізніше, коли вже не можна буде виправити. Після 23 червня все нормалізується, фінансові операції будуть доведені до успішного завершення, домовленості досягнуті.

КОЗОРІГ

У цей період варто звести до мінімуму соціальну і громадську активність, щоб зосередитися на сім'ї і свого внутрішнього життя. У вас з'являться якісь таємниці, ви можете отримати інформацію, яка спочатку до вас не повинна була потрапити. У такому разі ви зможете обійти гострі кути і уникнути проблем. Особливо складна для вас — друга декада місяця, тому що змушені міняти свої плани, що схильні сприймати дуже болісно. До кінця місяця обставини складаються для вас сприятливо, тому не упустіть сприятливих можливостей і шансів.

ВОДОЛІЙ

Змінюється оточення, способи отримання інформації, усталене і звичне вже не цікаве. Також, актуальна тема любові — бажання загасають. Поняття краси зазнає змін. Також можливе повернення до взаємин, які були дуже давно. Важливо створити режим, раціоналізувати свої дії, вчинки, знайти для себе діяльність, де ваші зусилля будуть найбільш ефективні. Може статися переоцінка цінностей — те, що раніше було для вас важливо, вже не сприймається вами настільки значуще. Якщо є актуальним питання зміни роботи, добре цим зайнятися в третій декаді червня.

РИБИ

Загалом до вас Всесвіт прихильний у цей складний для всіх період. Проблеми можуть виникнути через перебільшення значення своєї роботи або успішно виконаного завдання. Ви виявите багато цікавого і незвичайного, до того ж, це може абсолютно поміняти ваші плани. Але ви дізнаєтеся істину, яка принесе свободу. Вам необхідно відокремити складне від простого, стабільне і довгострокове від того, що потрібно поміняти. Використовуйте червень для глибинного аналізу і змін. Керуйтеся своїми потребами і бажаннями. Третю декаду місяця можна охарактеризувати як розв'язку сюжету.

Читайте також