Чого чекають чоловіки від стосунків?

Кожен має власні смаки та уподобання. Але це не означає, що не існує певних універсальних рис, які чоловіки шукають в представницях протилежної статі, інформує видання Кава з молоком.

1. Чудове почуття гумору.

Природно, більшості чоловікам подобаються дівчата із відмінним почуттям гумору. Життя – досить непроста штука, тому кожному хочеться, щоб поруч була супутниця, яка вміє розрядити ситуацію. З такою дівчиною в непрості життєві моменти можна знайти привід усміхнутися.

2. Уміння отримувати від життя задоволення.

Тільки дві зрілих людини здатні утворити успішну пару. Однак зрілість зовсім не є синонімом нудних стосунків.

Чоловіки цінують жінок, які знають, як отримати задоволення від цього життя. Жінок, які не ставляться до себе занадто серйозно.

3. Усмішка.

Дівчина, яка усміхається і легко ставиться до життя, володіє особливою привабливістю. І це природно, адже нікому не подобаються люди, які постійно зляться.

4. Відсутність драматизму.

У чоловіків просто алергія на дівчат, які люблять робити з мухи слона, перетворюючи маленькі проблеми в нескінченні драми. Ось чому чоловіки завжди прагнуть вибирати для стосунків представниць прекрасної статі з більш простим ставленням до життя.

Вони намагаються триматися подалі від так званих корелев драми, спраглих завжди бути в центрі уваги.

5. Чесність і відкритість.

Просто будьте з ним чесною. Чоловіки люблять щирих жінок, які не бояться бути собою.

Чоловік завжди віддасть перевагу дівчині, якій зможе довіряти. Його не радує перспектива весь час грати роль екстрасенса, який намагається вгадати думки жінки. Від цих ігор він швидко втомлюється.

6. Незалежність.

Не вірте скептикам. Сильних і незалежних жінок боятися слабкі і невпевнені в собі чоловіки. Справжній чоловік завжди вибере дівчину, яка не бажає задовольнятися посереднім життям. Дівчину, яка володіє достатньою силою, щоб ставити перед собою цілі і працювати над їх досягненням.

7. Бажання розвиватися.

Також чоловікам подобаються дівчата, які виявляють певний рівень смирення, щоб навчитися чомусь новому. Вони визнають недоліки, над якими їм необхідно попрацювати.

8. Гарні манери.

Дівчатам не варто недооцінювати здатність бути справжньою леді. Кожному чоловікові хотілося б бачити поруч дівчину, здатну гідно триматися в будь-яких ситуаціях.

9. Розум і кмітливість.

Інтелект входить в число недооцінених аспектів. Але розумним хлопцям завжди приємніше зустрічатися з дівчатами, що володіють певною інтелектуальною глибиною. Розумних жінок бояться тільки слабкі чоловіки.

  • Але найголовніше – ви завжди повинні залишатися вірною собі. Не копіюйте інших, не підлаштовуйтеся під оточуючих, якщо ви в цій ролі відчуваєте себе неприродно і незручно.

Чоловік завжди вибере щиру дівчину, яка поруч з ним залишається собою.

Читайте також