Чоловіків яких знаків Зодіаку складно затягнути під вінець

Астрологи назвали знаки Зодіаку серед чоловіків, які є завзятими холостяками. Вони всіма способами уникають одруження, а на цей крок погоджуються тільки під дулом пістолета.

Є такий тип чоловіків, які віддають перевагу все життя бути вільними птахами. Ці чоловіки не хочуть одружуватися, так як вважають шлюб кліткою з наручниками. Дуже волелюбні, а тому не бажають розлучатися зі своєю свободою. І астрологи назвали знаки Зодіаку цих чоловіків. Тепер ти будеш знати, з ким із своїх шанувальників потрапити в РАЦС виявиться проблематично.

Які ж знаки Зодіаку серед чоловіків біжать від РАЦСу, як від чуми?

№1 Близнюки

Чоловіки-Близнюки — дуже непостійні особистості. Ці знаки Зодіаку люблять обертатися в колі жінок, робити компліменти, грати з почуттями. Вони справжні Казанови, які вміють повністю заволодіти жіночою увагою, але всіма шляхами уникають ситуації, коли сама жінка стане володаркою їх серця.

Гороскоп каже, що чоловіки-Близнюки, звичайно, одружуються, але в більш пізньому віці. Спочатку цей чоловік повинен «нагулятися», спробувати багато чого в житті, як кажуть, «побігати на просторі». А потім, ближче до 40 років, він вже дозріває для відносин і готовий створювати стабільну сім’ю.

№2 Стрілець

Цих чоловіків в ЗАГС і гарматним залпом не заженеш. Дуже волелюбні. Ці знаки Зодіаку, на відміну від Близнюків, не шукають безлічі перемог в особистому житті. Вони просто не люблять обмежень, а штамп в паспорті — це зобов’язання. Стрільцеві ж просто подобається відчувати себе вільним. Навіть якщо він і не буде творити навіженство, сам факт усвідомлення свободи для нього дуже привабливий.

Навіть у зрілому віці чоловіки-Стрільці можуть так і не захотіти одружитися. Це прихильники вільних відносин або цивільного шлюбу. Вони можуть бути по труну життя вірні своїй єдиній жінці, але стає перед нею на коліна не поспішають. Під вінець підуть тільки у форс-мажорних обставинах або тоді, коли жінка повністю приймає свободу Стрільця, поділяє його погляди і сама їх дотримується у своєму житті.

№3 Водолій

Ці знаки Зодіаку — теж дуже волелюбні чоловіки. У своєму ставленні до шлюбу схожі на Стрільців. Потребують свободи і не хочуть її втрачати, якщо воно того не варто. А на думку Водоліїв, свобода не варто нічого іншого.

Чоловіки-Водолії здатні любити віддано і ніжно, здатні піклуватися про свою обраницю і постійно дивувати її. Але от шлюб для них — це чи не табу. А якщо Водолії і одружуються, то гороскоп говорить, або це відбувається з-за народження дітей, або в пізньому віці, коли бажання свободи відступає перед бажанням створити затишне сімейне гніздечко, адже не кожна жінка захоче все життя прожити у цивільному шлюбі.

Джерело.

Читайте також