Чоловіку, який розпилив сльозогінний газ в обличчя поліцейському Рівного, обрали запобіжний захід

Сьогодні, 15 червня, Рівненський міський суд обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою 30-річному жителю міста Калуш, який розпилив сльзогінний газ в обличчя патрульному поліцейському. Крім того, зловмисник виявився причетним до квартирної крадіжки в обласному центрі.

Нагадаємо, на вулиці Дубенська у Рівному 12 червня зловмисник, аби уникнути перевірки документів і поверхневої перевірки, дістав балончик зі сльозогінним газом та розпилив його в обличчя патрульному. Чоловіка доставили до Рівненського відділу поліції та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі в рамках розпочатого досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України повідомили йому про підозру, а суд обрав запобіжного заходу у виді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Крім того, оперативники карного розшуку Рівненського відділу встановили причетність 30-річного чоловіка, у якого вилучили набір відмичок, до вчинення того ж дня квартирної крадіжки на вулиці Корольова. Зловмисник, шляхом підбору ключа, проник у помешкання 49-річної рівнянки, та заволодів грошима в сумі тисячу 100 доларів США. Слідчі повідомили йому про підозру у відкритому кримінальному провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте також