Чому депутат Чубай прийшов на сесію Рівнеради у чорній пов'язці?

Сьогодні на сесії Рівненської міської ради депутат Рівнеради Олександр Чубай зав'язав собі очі чорною пов'язкою. Це викликало неабияке здивування у депутатів та інших присутніх.

Як пізніше він пояснив, на такий крок його спонукала діяльність заступника міського голови Рівного Віталія Германа, який останнім часом дуже активно займається зачищенням міста від незаконно встановлених конструкцій. Однак, Чубай запевняє, що Герман перевіряє не всі обєкти:

«Він бачить там багатоквартирні будинки,  а незаконного будівництва він там не бачить. Тому весь мій захід  направлений на те, щоб привернути що Віталій Ігорович – це так, як я зараз у пов’язці. Я частково бачу, частково не бачу. Так і Віталій Ігорович Герман – багатоквартирні будинки бачить,  а незаконного будівництва там не бачить. Те, про що я кажу, це не тільки моя особиста думка чи підтверджена документами, є перевірка обласного ДАБІ, яка здійснена 15.03 і щоб далеко не ходити – ось документ. Постійно є запити на перевірку незаконного будівництва. На одні звертають увагу, на інші – не звертають увагу. Я прихильник прозорості та законності, ми маємо прозоро подивитися на всі об’єкти, які є і всі подавати на знесення, якщо вони здійснені законно».

Також Олександр Чубай запевняє, що його, як голову комісії із питань законності, дуже турбують такі дії  Германа. До того ж, депутат показав документи, які є підтвердженням того, що він не перший раз намагається боротися із цим.

Читайте також